VIJESTI

Poznate glumice bez Photoshopa u novom Pirelli kalendaru

Fotografije potpisuje Peter Lindbergh 

Julianne Moore

Renomirani fotograf, Peter Lindbergh, čovjek kojeg prati reputacija da je "izumio" supermodele, stao je iza svog foto objektiva i snimio standardno fantastične crno bijele fotografije za novo izdanje poznatog Pirelli kalendara. 

Lindbergh oduvijek slovi za fotografa koji je znao prikazati najdublju emociju i time svaku ženu učiniti lijepom, a ovoga je puta odlučio to učiniti bez ikakvog retuširanja, zaglađivanja bora, mrlja i pjegica. Pred objektiv poznatog fotografa stale su poznate holivudske glumice: Julianne Moore, Robin Wright, Nicole Kidman, Uma Thurman, Jessica Chastain, Penelope Cruz, Charlotte Rampling, Kate Winslet, Lupita Nyong’o i Helen Mirren.

Snimanje kalendara popraćeno je i kratkim behind the scene filmom, a Nicole Kidman je izjavila kako je na fotografiranje stigla bez trunke make upa jer je Peter želio da bude prirodna, dok je Julianne Moore na to dodala: "Ušla sam u studio bez šminke, s mokrom kosom, a Lindbergh je, sugerirajući kako neće biti šminkanja i friziranja rekao: Ne, ne, ne. Savršena si upravo ovakva." Rezultat su fantastične fotografije kakve samo Lindbergh može snimiti, a retuširanje im zbilja ne treba. 

Nicole Kidman

Robin Wright

Uma Thurman

T.L.
Foto: Peter Lindbergh

Objavljeno: 30.11.2016. u 09:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p