VIJESTI

Poznate Hrvatice upoznale revolucionarnu kozmetičku metodu

Održano je otvorenje Pearlsmile-a, prvog salona za kozmetičko izbjeljivanje zubi
Pearlsmile
  
Kometičko izbjeljivanje zubi, popularno diljem svijeta, od sada je dostupno i u Hrvatskoj i to u prvom specijaliziranom salonu Pearlsmile, koji je svečano otvoren u četvrtak u Importanne Galeriji na Iblerovom trgu. Zahvaljujući novom načinu izbjeljivanja, biserno bijeli osmijeh jamči novi, 100 posto kozmetički tretman Pearlsmile koji djeluje potpuno bezbolno i u samo jednom tretmanu čini zube svjetlijim od dvijedo devet nijansi. Na otvorenju salona okupile su se i poznate osobe koje su iz prve ruke poželjele čuti sve o ovoj revolucionarnoj kozmetičkoj metodi, a među njima i zvijezde popularnog show-a Tvoje lice zvuči poznato: Andrea Andrassy, Minea, Jasna Palić Picukarić te voditeljica Lota Mirna Maras.
 
Pearlsmile 
Pearlsmile tretman 
 
„Kaže se kako lijep osmijeh otvara sva vrata, a meni je izuzetno drago što sada možemo ponuditi tretmanPearlsmilezahvaljujući kojem je savršen osmijeh dostupan svima. Naš studio nudi pouzdan i apsolutno bezbolan tretman estetskog izbjeljivanja zubi, kojeg možete ponavljati koliko želite i koliko imate mogućnosti. Za razliku od tradicionalnih metoda, ovaj postupak je neinvazivan i potpuno kozmetički“, kazala je na otvorenju Iva Zovko, vlasnica salona Pearlsmile.
 
Iva Zovko 
Iva Zovko, vlasnica salona Pearlsmile
 
U prvom specijaliziranom salonu za izbjeljivanje zubi nudi se revolucionarna tehnologija koja se temelji na primjeni posebno formuliranog gela, koji sadrži supstance koje se aktiviraju u kombinaciji s djelovanjem hladnog LED svjetla. Takva kombinacija gela, hladnog svjetla i kisika, vitalnim će zubima vratiti njihovu prirodnu bjelinu već nakon prvog tretmana. Svi proizvodi koji se koriste u tretmanu Pearlsmileu potpunosti zadovoljavaju standarde Europske unije. Učinkovitost i sigurnost kozmetičkog izbjeljivanja zubi pokazala su ne samo klinička ispitivanja, nego i godine korištenja u Americi i Europi. Pearlsmile tehnologija kozmetičkog izbjeljivanja zubi smanjila je cijenu i trajanje liječenja zubi za nekoliko puta.
 
Andrea Andrassy 
Andrea Andrassy
 
Jasna Palić Picukarić 
Jasna Palić Picukarić
 
Minea  
Minea
 
Mirna Maras 
Mirna Maras
 
Vinko Filipić i Sanela Seferagić
 
Vinko Filipić i Sanela Seferagić
 
photo: PR
Objavljeno: 11.12.2014. u 16:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p