VIJESTI

Predivno novo lice u kampanji Burberry Beauty

Iris Law nova je ambasadorica brenda 
iris law burberry beauty
B
rend Burberry Beauty godinu je otvorio s novom kampanjom za tekuće ruževe i predstavio novo lice, mladu i predivnu Iris Law koja nas je odmah osvojila svojim predivnim tenom i prirodnim izgledom obrva.

Mladoj Iris Law, kći glumca Judea Lawa, ovo nije prvi angažman jer je već bila glavno lice u kampanji za brend Miu Miu te se pojavila na naslovnici magazina Teen Vogue. Ova predivna šesnaestogodišnjakinja novom suradnjom pridružila se Cari Delevingne, Lily James, Rosie Huntington-Whiteley i Sukie Waterhouse, bivšim licima luksuznog brenda. Burberry je ovom kampanjom predstavio novi proizvod - Liquid Lip Velvet, tekuće ruževe odlične teksture. Vizualni dio kampanje snimio je fotograf Angelo Pennetta dok je u pozadini videa soundtrack Clare Maguire.

iris law burberry beauty
iris law burberry beauty
iris law burberry beauty
iris law burberry beauty
Kako bi privukao mladu publiku, Burberry se odlučio i na lansiranje Tumblr stranice na kojoj se mogu vidjeti behind the scenes fotografije koje dočaravaju atmosferu sa snimanja. Mlada Iris je rekla kako joj iznimno laska da je upravo ona postala lice Burberrya kojeg smatra jednim od najboljih britanskih brendova. Priznala je kako se ne šminka svaki dan i nastoji uvijek postići najprirodniji look, a izgleda kako su njezine želje poštivali i u Burberryu jer u kampanji izgleda jako prirodno i jedino su joj naglašene usne s predivnim novim nijansama ruževa. Pogledajte video nove kampanje i behind the scenes snimku.
T.K.
Foto: PR
Objavljeno: 17.01.2017. u 10:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p