VIJESTI

Predstavljena nova linija Schwarzkopf Professional proizvoda

Uz poznate glumice predstavljena Essensity linija

Legendarni beauty & hair brand sa stoljetnom tradicijom, Schwarzkopf Professional, na hrvatsko je tržište u lounge baru People's lansirao inovativnu ESSENSITY liniju proizvoda čiji je glavni naglasak na korištenju čistih prirodnih elemenata. Schwarzkopf Professional je prepoznao rastući društveni pokret u kojem osviješteni način života postaje jedan od najvažnijih trendova našeg vremena. Zdraviji život i promišljanje o ekologiji postaju sve važniji interesi pojedinaca diljem svijeta.

ESSENSITY sadrži samo najčistije organske i prirodne esencije dobivene učinkovitim i inovativnim tehnikama ekstrakcije kako bi se postigao najviši stupanj prirodnosti. Svojom ESSENSITY linijom, Schwarzkopf se obvezao izraditi vjerodostojan, autentičan i vrijedan brand s tri dimenzije održivosti: zdravlje, ekologija i društvena odgovornost.

U dimenziji zdravlje podupire se filozofija 'free from': svi proizvodi su oslobođeni umjetnih mirisa, silikona, parafina, mineralnih ulja i parabena, jamči se zamjena sintetičkih sastojaka kadgod je to moguće ne dovodeći u pitanje rezultate. Dimenzija ekologija - koriste se formule koje su uglavnom biorazgradive, sirovine dobivene iz materijala na biljnoj osnovi pri čemu se također koriste obnovljivi izvori. Cilj je izbjeći sprejeve i nepotrebne pakiranje proizvoda stoga se koristi ambalaža koja se 100% može reciklirati. Društvena odgovornost se očituje kroz aktivnosti u kojima ESSENSITY podupire obnovu tropskih šuma sponzoriranjem pošumljavanja minimalno 70 hektara godišnje kako bi se povećala bioraznolikost i staništa za životinjski svijet, otvarajući mogućnost za zapošljavanje lokalnog stanovništva te potiče održivo korištenje šume.

Za ovu priliku u posebno uređenom zagrebačkom lounge baru PEOPLE'S poznati hair stylist Ivica Zanetti uzvanicima je detaljno prezentirao koncept ESSENSITY linije čiji je glasnogovornik. Kao posebni gosti i ljubitelji ESSENSITY filozofije pojavile su se etablirane hrvatske glumice Sanja Vejnović, Marijana Mikulić i Tamara Garbajs.

A.B.

Objavljeno: 01.02.2010. u 11:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p