VIJESTI

Prekrijte kapilare i strije za savršene noge

Ovoga ljeta zablistajte u najboljem mogućem izdanju
legs

A
ko ste cijele godine marljivo vježbali u pokušaju da na proljeće i ljeto ponosno možete pokazati svoje savršene noge u zavodljivim kratkim hlačicama i haljinama, onda zasigurno ne želite da vam trud upropaste sitni, no dosadni problemi kože koje narušavaju njihov izgled. Naravno, pričamo o strijama, kapilarama, pa čak i masnicama kojima su neke žene sklone čak i pri najmanjem udarcu. Srećom, uvijek ih možete kamuflirati ovim trikovima i zablistati kad god poželite.


Problem: popucale kapilarice
Rješenje: žuti korektor

Žene sklone popucalim kapilarama na nogama, licu ili bilo gdje drugdje, trebale bi uzimati pojačanu dozu vitamina C koji jača stijenke kapilara, no za već popucale kapilarice nažalost nema rješenja u vidu kremica i seruma već ih se odstraniti može jedino elektrokoagulativnim postupcima ili određenim vrstama lasera. Sve što možete ljeti napraviti po pitanju proširenih kapilarica, koje na vašim nogama stvaraju ružnu mrežu, korištenje je kamuflažnog proizvoda za tijelo s jakom žutom pigmentacijom koja će poništiti crvenkasti, odnosno plavičasti ton kapilare, poput Maybelline Cover Stick Corrector (40 kn).
 legs

Problem: strije
Rješenje: proizvod za samotamnjenje

Strije se najčešće javljaju na mjestima poput bokova koje tijekom godine baš i ne izlažemo pogledima, no kad pričamo o sezoni bikinija, priča se nažalost mijenja. Najizraženije su upravo na svijetloj koži, pogotovo ako su svježe pa još nisu izblijedile već ih krasi primjetna crvenkasta ili čak ljubičasta nijansa, a idealno rješenje za vaš problem je svakako upotreba proizvoda za samotamnjenje. S njima ćete, naime, postići ujednačen i prekrasan ten čak i bez izlaganja suncu, što će odvraćati znatiželjne poglede od vaših strija.

Problem: masnice
Rješenje: kamuflažni proizvodi za tijelo

Masnice su prolazan, no iritantan problem, a žene kojima su im i nekog razloga jako sklone zbog toga mogu imati velike probleme s cjelokupnim izgledom nogu. Nedavno ste bili na anticelulitnoj masaži i zaradili masnice cijelom tretiranom dužinom nogu, a na ovoj vrućini vam nošenje dugih nogavica nije neka opcija? Suosjećamo s vama, i predlažemo da isprobate Dermablend Leg and Body Cover SPF 15 (160 kn), proizvod koji će zakamuflirati čak i tetovažu. Lagano ga natapkajte na masnicu i izblijedite rubove tako da se ne vide prijelazi.

J.S.
Foto: Pinterest

Objavljeno: 13.07.2015. u 12:30

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p