VIJESTI

Priča koja će vas nadahnuti

Ako može ona, možete i vi
jordan bone
J
ordan Bone poznata je Youtube zvijezda za koju, ako već niste, svakako trebate znati. Zašto? Zato što će jedan pogled na njezine video uratke sve vaše stvarne i imaginarne probleme staviti u pravi kontekst.
 
Naime, Jordan na prvi pogled djeluje kao još jedna prelijepa, privilegirana djevojka koja je svoj uspjeh postigla savršenim make up vještinama, no kad shvatite da je lijepa Jordan zapravo tetraplegičar več čitavo desetljeće, te da nema funkcionalne udove, priča o uspjehu njezinog beauty kanala postaje priča o ostvarivanju onoga što se donedavno činila kao nemoguća misija.

jordan bone
Prije desetak godina Jordan je kao tinejdžerica sudjelovala u stravičnoj prometnoj nesreći koja ju je ostavila nepokretnom i u nemogućnosti da se normalno služi šakama, no nakon mnogo vježbe, a prije svega upornosti i želje da svoj život vrati u normalu, Jordan je ovladala vještinama na kojima bismo joj mogli samo pozavidjeti. Nanošenje ruža, pudera, te čak eyelinera, sada je ponovno dio svakodnevne jutarnje rutine djevojke neslomljivog duha koja nam svima može poslužiti kao inspiracija. Jordan je ovaj video napravila kao odgovor komentatorima koji su na društvenim mrežama ismijavali način na koji je nanosila make up, no zahvaljujući neiscrpnoj hrabrosti, ova djevojka je sada odlučila podijeliti svoju priču prikazavši i needitirane dijelove koje inače ne vidimo, a koji pokazuju koliki je trud potreban da se učini ono što mi svakodnevno uzimamo zdravo za gotovo. Video koji nas je rastužio, ali i ispunio optimizmom pogledajte ovdje:

Jelena Skendžić
Foto: Jordan Bone

Objavljeno: 07.09.2015. u 11:52

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p