VIJESTI

Prijavite se za recenziranje FOREO LUNA™ uređaja i proizvoda za čišćenje lica

Isprobajte i vi iskustvo čišćenja lica o kojem svi pričaju
foreo
   
FOREO i fashion.hr pozivaju vas na testiranje revolucionarnog LUNA™ uređaja i novih FOREO proizvoda za čišćenje lica.
 
Čišćenje kože lica bitan je dio svake beauty rutine, a kako čišćenje vrhovima prstiju nije najučinkovitije i na koži ostavlja tragove make up-a, nečistoća i masnoća, FASHION.HR Style Community u suradnji s brandom FOREO za vas je pripremio tri poklon paketa s revolucionarnim LUNA™ uređajem i FOREO proizvodima za čišćenje lica. Korištenjem LUNA™ uređaja, uklanjate 99% masnoća i nečistoća s lica i pripremate ju za sljedeći korak u vašoj dnevnoj beauty rutini.

FOREO je švedska kompanija specijalizirana za beauty gadgete s kakvima se do sada niste susreli. Cilj nam je proizvesti novitete u beauty industriji, koji će visokom tehnologijom promijeniti i poboljšati vaše dnevne beauty rutine.
foreo
Tajna LUNA™ uređaja je jedinstvena tehnologija T-Sonic™ pulsacija koje u kombinaciji sa silikonskim dodirnim točkama nježno, ali vrlo učinkovito čiste lice. 8000 pulsacija u minuti omogućuju uklanjanje 99,5% nečistoća i masnoća iz pora, bez invazivnog „struganja“ površine kože. Ultra higijenski medicinski silikon od kojeg je uređaj napravljen, sprječava nakupljanje bakterija i nježno čisti lice. Osim što temeljito čisti kožu, LUNA™ omogućuje da se proizvodi koje nanosimo nakon čišćenja bolje upiju, a time i bolje djeluju.
 
FOREO proizvodi za čišćenje lica dizajnirani su kako bi upotpunili ritual korištenja LUNA™ uređaja. Kako su potrebe kože drugačije ujutro i navečer, predstavljamo proizvod za čišćenje lica za dan koji razbuđuje kožu, štiti je i čini blistavom, dok proizvod za čišćenje lica za noć oslobađa kožu od toksina i pomaže joj u regeneraciji tijekom sna. Oba proizvoda transformirajuće su teksture i jedinstvene formule kako bi pružili jedinstveno osjetilno iskustvo čišćenja lica za sve tipove kože.
  
foreo 
FOREO i fashion.hr poklanjaju 3 seta koji sadrže: LUNA™ uređaj za normalnu i osjetljivu kožu, proizvod za čišćenje lica za dan i proizvod za čišćenje lica za noć.
 
Sada i vi imate priliku isprobati LUNA™ uređaj i FOREO proizvode za čišćenje lica. Sve što trebate učiniti je prijaviti se na mail recenzije@fashion.hr do 8. prosinca u 23.59 s osobnim podacima i odgovorom na nagradno pitanje. Odabrani će biti kontaktirani u srijedu 9. prosinca, a poklon set će vam zatim stići na kućnu adresu. Po primitku proizvoda, kontaktirati ćemo vas mailom i postaviti vam nekoliko pitanja, na koje molimo da nam odgovorite mailom nakon tjedan dana korištenja uređaja. 3 najbolje recenzije objavit ćemo na portalu.
 
U e-mail prijavi je potrebno poslati sljedeće podatke:
1. Svoju sliku
2. Odgovor na nagradno pitanje
3. Kontakt: ime i prezime, adresu i broj telefona.

 
NAGRADNO PITANJE: Od kojeg je materijala napravljen LUNA™ uređaj?
 
Foto: PR
Objavljeno: 01.12.2015. u 11:10

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p