VIJESTI

Prirodna bjelina zubi iz arktičkog lišaja

Snaga svjetla koja izbjeljuje zube

dm prodavaonicama potražite jedinstvenu liniju proizvoda za izbjeljivanje zubi i njegu usne šupljine BlanX koja svoj uspjeh može zahvaliti posebnoj prirodnoj formuli s arktičkim lišajem. Neka vaš osmijeh zabljesne zdravim sjajem uz nove BlanXWhite Shock proizvode.

 
Iz BlanX laboratorija dolazi BlanX White Shock, nova linija proizvoda s revolucionarnom i patentiranom formulom koja sadrži Actilux®, aktivni sastojak koji snagom svijetla izbjeljuje zube. Ova nova formula izbjeljuje zube na potpuno prirodan način i učinak se može primijetiti već nakon prve primjene. Ne oštećuje caklinu i razina abrazije je sasvim niska jer ne sadrži perokside, optičke izbjeljivače ni abrazivni silicij koji može iritirati i oštetiti caklinu. Osim toga, Actilux® će pomoći u održavanju zubnog mesa zdravim jer uklanja bakterije koje uzrokuju plak i karijes.
 
Znanstvenici su, proučavajući svojstva arktičkog lišaja, razvili jedinstvenu BlanX zubnu pastu, a nakon toga i cijelu liniju proizvoda za njegu usne šupljine koja učinkovito njeguje, štiti i izbjeljuje zube. BlanX je jedina prirodna formula za izbjeljivanje zubi koju možete koristiti svakodnevno, te koja potpuno sigurno, iz dana u dan, vašim zubima vraća bjelinu i sjaj.
 
Uspjeh BlanX White Shock proizvoda za izbjeljivanje zubi se može zahvaliti naprednim znanstvenim istraživanjima i prirodnoj tradiciji. Tijekom istraživanja Sjevernog pola, znanstvenici su primijetili kako lokalno stanovništvo ima izuzetno zdrave i bijele zube. Njihova higijena usne šupljine svodila se na tradicionalno trljanje zubi lišajem koji slobodno raste u zahtjevnim klimatskim uvjetima zbog čega sadrži brojne specifične sastojke te ima prirodno antibakterijsko djelovanje.
 
BlanX je poseban jer aktivne tvari iz lišaja pomažu u prevenciji nastajanja bakterija i plaka te eliminiraju mrlje od hrane, pića i nikotina. Specifične karakteristike i granulometrija silicija jamče maksimalnu higijenu, kao i minimalno abrazivno djelovanje BlanX White Shock prozivoda, dok fluoridne soli, korištene u formulaciji, jačaju caklinu, unapređuju njenu kompaktnost i bjelinu, a pritom štite usnu šupljinu od bakterija.
 
Učinkovitost BlanX White Shock proizvoda je vidljiva već nakon dvotjedne primjene te je dokazana kliničkim studijama. BlanX White Shock proizvodi dostupni su u dm prodavaonicama, a sve proizvode i cijene pogledajte u galeriji.
 
Foto: PR
Objavljeno: 19.04.2016. u 09:36
Tagovi: zubi

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p