VIJESTI

Probudite tajanstvenu ljepoticu u sebi

Nosi se boja lavande
purple  
Plava, zelena, ljubičasta - to su redom boje koje volimo na haljinama, ali ne nužno i na kapcima. Tek rijetke od nas bit će dovoljno hrabre da na kapcima iznesu intentivne nijanse poput lavande, no upravo je ta boja trenutačno u trendu.

Dizajneri koji su kraje prošle godine predstavili svoju viziju za nadolazeće proljeće i ljeto, svoje su modele zamislili upravo s mističnim nijansama lavande koje su obilno koristili na njihovim licima. Derek Lam, Vera Wang, Guy Laroche i Matthew Williamson tek su neki od dizajnera koji su prepoznali ljubičaste tonove kao vodeće u make upu ove sezone.
 
eyes
Make up modela je na svim revijama gotovo identičan: puder je vrlo mat i čist, rumenilo i usne su prirodne i u ružičastim tonovima ili ih uopće nema, dok su obrve divlje i pomalo raščupane. Oči su našminkane u dimaste ljubičaste tonove i razvučene visoko prema obrvama. Volimo ovu pomalo grunge kvalitetu make upa jer je neočekivana i posve drugačija od onoga što inače očekujemo u proljeće, a to su pastelni ili pak vibrantni, sočni tonovi na koži.
 
eyes
J.S.
Foto: Getty Images
Objavljeno: 06.06.2015. u 14:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p