VIJESTI

Proizvod kojeg će vaša koža obožavati

Nivea izbacila micelarnu vodu 3u1 za čišćenje lica

U velikoj ponudi proizvoda za čišćenje kože lica i uklanjanje šminke ponekad nije lako pronaći onaj koji učinkovito uklanja nečistoće s lica, a ujedno je blag i nježan prema koži. Predvodeći najnovije trendove u njezi lica, NIVEA  vam predstavlja inovativnu 3u1 micelarnu vodu za čišćenje svih tipova kože lica obogaćenu dekspantenolom i uljem sjemenki grožđa koja čisti vrlo djelotvorno, a istodobno i izuzetno nježno. 

3u1 micelarna voda za čišćenje samo u jednom potezu dubinski čisti i njeguje, uklanja šminku s lica i očiju te hidratizira kožu. Prikladna je za sve tipove kože, čak i one najosjetljivije, jer ne sadrži alkohol, mirise, silikone, parabene i boje. Zahvaljujući svom inovativnom sastavu ova micelarna voda ne oštećuje prirodne zaštitne barijere kože te ne dehidrira kožu.

Kako djeluje ovaj proizvod? 'Nova 3u1 micelarna voda je vrlo učinkovita tekućina s micelarnom tehnologijom. Mikroskopske čestice - micele - na sebe vežu sve nečistoće s kože, poput šminke i masti, te ih učinkovito uklanjaju. Zahvaljujući micelarnoj tehnologiji, prirodna barijera kože je očuvana i kožu nakon nanošenja nije potrebno ispirati.', izjavila je Jessica Schäfer, voditeljica laboratorija za njegu lica, Istraživanje i razvoj tvrtke Beiersdorf.

3u1 micelarna voda za čišćenje sadrži još i dekspantenol i ulje sjemenki grožđa. Dekspantenol, ili provitamin B5, poznat je po svojoj sposobnosti poticanja obnavljanja kože, zadržavanju vlažnosti i jačanju zaštitnih barijera kože. Ulje sjemenki grožđa se dobiva iz grožđanih koštica, a sadrži antioksidanse, koji štite kožu od stresa, te linolnu kiselinu koja je poznata po učinkovitoj regulaciji stanica i obnovi zaštitnih barijera kože.

 

photos: pr

 

Objavljeno: 27.03.2014. u 16:59
Tagovi: Nivea, lice, njega lica

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p