VIJESTI

Proizvod koji će zaludjeti ljubiteljice kozmetike

Najpoznatija svjetska paleta sjenila dobiva nastavak
smoky Ako mislite da znate puno o kozmetici, a nikad niste čuli za Urban Decay Naked seriju paleta, svoje ćete znanje morati obnoviti pod hitno. Ovim paletama, popularnoj jedinici, dvojci i trojci, prošle se godine pridružila Basics paleta, a ove ćemo moći uživati u posve novoj poslastici iz tvornice Urban Decay kozmetike.

Naime, stiže nam Smoky paleta sjenila, savršena za stvaranje zavodljivog, dimastog izgleda na očima. Svijetle i tamne nijanse, topli i hladni tonovi, mat i shimmer finiši - u ovoj paleti je doista zastupljeno sve ono što bi trebalo jednoj ženi u bilo kojoj situaciji. Uz standardno visoku kvalitetu, upravo ova prepoznatljiva karakteristika dio je svake Urban Decay palete, i upravo ju je ona učinila nezamjenjivim dijelom kozmetičke artiljerije svake istinske ljubiteljice kozmetike.

Kao i u prethodna tri primjerka, nova paleta ima čak 12 nijansi, a ako znamo da ih možemo koristiti i s vlažnim aplikatorom za tzv. wet efekt, onda nam je jasno da se i raznovrsnost ove palete s 12 sjenila povećava na čak 24 prekrasne nijanse. Cijena pojedinačne palete je oko 280 kn, a bit će dostupna diljem svjetskih webshopova poput Feeluniquea i Beautybaya.

J.S.
Foto: PR
Objavljeno: 03.06.2015. u 15:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p