VIJESTI

Proizvodi koje ćemo nositi na ljetovanje

Ovo su naši top proizvodi za ljeto
packing

B
ilo da ste već otišli na ljetovanje ili, poput nas, tek planirate svoj ljetni provod, svaka žena zaljubljena u kometiku dobro će razmisliti o tome što ponijeti na more. Dobro probrati svoje kozmetičke favorite i ponijeti samo ono što nam uistinu treba i što ćemo definitivno koristiti, poanta je svakog dobrog pakiranja. 

Nitko na ljetovanju ne želi tegliti 3 kofera do apartmana znojeći se pod srpanjskim suncem, već bi nam cilj trebao biti ponijeti osnovne beauty potrepštine uz koje ćemo se neprestano osjećati kao da imamo sve pod kontrolom, no ne i zagušeno nepotrebnim stvarima. Koliko puta ste na ljetovanje ponijele hrpu stvari koje ste onda jednako neiskorištene vratile doma? Ako vam je ovaj scenarij nepoznat, pripadate onoj skupini žena koje se viđaju rijeđe od djeteline s četiri lista.
 
sea
Upravo zato, za vas smo odabrali svoje kozmetičke favorite koje ćemo svakako ponijeti na ljetovanje. Minimalan make up s daškom bronzera koji će tek lagano zagrijati lice i maskarom, miris kokosa koji ostavljamo u prolazu, seksi valovi u kosi i neizostavna preparativa s kojom će naša koža zabljesnuti na plaži, ali i na večernjim partyjima - to je misao vodilja naše ljetne kozmetičke torbice. Proizvode koje vam ovoga ljeta preporučujemo pogledajte u galeriji.

J.S.
Foto: Pinterest
Objavljeno: 07.07.2015. u 12:42

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p