VIJESTI

Prvi balzam za usne koji podiže razinu sreće

Njega usana više nikada neće biti ista
Svakodnevno ste u potrazi za srećom? Kratkim bijegom od problema, obveza i očekivanja? Mali trenutci  zadovoljstva  mogu pokrenuti rapsodiju dobre volje i dnevne doze sreće, stoga vam predstavljamo OH YEAHH! – prvi balzam za usne s dnevnom dozom sreće.

Njega usana više nikada neće biti ista jer je riječ o visokokvalitetnom balzamu za usne koji oživljava kožu i podiže raspoloženje, pruža kompletnu i efektivnu zaštitu od UV zračenja te dolazi u 5 atraktivnih modernih nijansi – bezbojnoj, ručičastoj, ljubičastoj, narančastoj i crvenoj. Dani su nam stresni, ne samo zbog velikih problema već i zbog brojnih sitnih briga, odgovornosti, očekivanja s kojima se suočavamo svaki dan. Iz tog razloga trebamo tražiti mali trenutak sreće. Sreća je ono što tražimo, mala nagrada da se osjećamo bolje. Prvi korak do toga da se osjećamo dobro je da i izgledamo dobro. Na milanskom Institutu sreće vjeruju da bi sreća trebala voditi naš život, vjeruju u osmjehe i u to da nas ništa ne može zaustaviti kada nam je duša bistra, a um pozitivan. Zato su kreirali, stvorili i testirali proizvodnu liniju baziranu na sreći.

 

A post shared by Oh Yeahh Croatia (@ohyeahh_croatia) on


Prvi od proizvoda  OH YEAHH! balzam, jedinstveni proizvod u ponudi kozmetičkih proizvoda u ljekarnama. Osnovica balzama je HBC (The happiness boosting complex) formula za poboljšanje raspoloženja. Kako djeluje? OH YEAHH! jedini je balzam za usne koji povećava razinu serotonina tzv. hormona sreće, svojim pažljivo odabranim prirodnim sastojcima, a to su kakao, ekstrakt kivija i Griffonia Simplicifolia (afrička biljka s fitoterapijskim svojstvima). Zahvaljujući svojoj bogatoj triptofanskoj formuli OH YEAHH! već unutar 30 minuta za 2.8 puta povećava razinu serotonina.

 

A post shared by Oh Yeahh Croatia (@ohyeahh_croatia) on

 
Prvi balzam za usne s dnevnom dozom sreće, osim sastojcima koji aktiviraju sreću, oduševit će vas i jedinstvenim i zavodljivim dizajnom koji ima sigurnosno zatvaranje za kontrolirano i higijensko korištenje te za bolju zaštitu proizvoda. Atraktivne nijanse dizajnirali su najbolji talijanski make up stručnjaci, a sadrži i SPF 15, što pruža kompletnu i efektivnu zaštitu vaših usana od UV zračenja. 

Poboljšajte svoje pozitivne vibracije i izaberite svoju boju sreće. OH YEAHH! balzam za usne potražite u ljekarnama i biljnim drogerijama, a popis prodajnih mjesta možete pronaći na webuInstagram Facebook profilima.
Foto: Instagram, Getty Images
Objavljeno: 02.08.2018. u 12:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p