VIJESTI

Puder koji je tek izašao, a već je rasprodan dva puta

Proizvod koji osvaja tržište
vremena na vrijeme na tržištu se pojavi proizvod koji ozbiljno zatrese beauty tlo. Čini se da je to ovoga puta učinio Hourglass Cosmetics Veil Translucent Setting Powder. Ovaj sjajan, vrhunski, svileno praškasti proizvod tek je lansiran i već je rasprodan dva puta na Sephora.com.

Cijena ovog izrazito profinjenog, sitno mljevenog i potpuno laganog pudera iznosi 46 američkih dolara, a njegova prepoznatljivost je vizualni identitet jer je na njemu otisnuto veliko slovo "H". Stručnjaci kažu da je ovaj proizvod osmišljen kako bi stavio točku na i na kraju vaše make up rutine. Riječ je o proizvodu koji nepogrešivo daje završni touch, a osmišljen je da prekrije nepravilnosti i smanji vidljivost pora, finih linija i bora. Rezultat je glatka koža o kojoj sanja svaka dama.


Najbolja je stvar što prisutna prozračna formula u ovom proizvodu pristaje svim tonovima što ga čini jedinstvenim proizvodom. Nije ni čudo što ga Sephora ne može zadržati na zalihama i što se u rekordnom roku rasprodaje. Ovaj je proizvod toliko prihvaćen jer se njegova formula prenosi dijamantnim prahom i daje besprijekoran sjaj, bez onog neželjenog odsjaja kojega jako ne volimo vidjeti na svom licu, posebice na fotografijama.

 
Postoji još jedan sjajan element koji vas navodi da zaključite da ovaj proizvod morate imati. Riječ je o prilagođenoj kapici/poklopcu i inovativnom zlatnom situ koji ne dopušta rasipanje čestica. Stoga možete svoju make up rutinu odraditi bez nereda i bez razbacivanja. Proizvod je veganski i nije testiran na životinjama što će se posebno svidjeti simpatizerima četveronožnih ljubimaca. 

Foto: Instagram
Objavljeno: 21.05.2018. u 11:40

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p