VIJESTI

Puderi za prirodnu ljepotu kože

Dr.Hauschka predstavio novu liniju tekućih pudera
Dr. Hauschka
 
Svatko ima svoju definiciju ljepote. Neki ju vežu uz besprijekoran ten, drugi izjednačavaju s harmonijom – unutarnjim svjetlom koje isijava kroz kožu. Iako šminka ne može stvoriti ljepotu, može ju istaknuti. Zato je Dr.Hauschka razvio tekuće pudere u četiri prirodne nijanse koji harmoniziraju, pružaju osjećaj ugode i hidratiziraju kožu.
 
Nijanse 01 makadamija, 02 badem, 03 kesten i 04 lješnjak stapaju se s prirodnom bojom kože, prekrivaju manje nepravilnosti, ali istovremeno omogućavaju da njena vitalnost dođe do izražaja. Puderi su predstavljeni hrvatskoj javnosti uz prezentaciju svjetski poznatog make up stručnjaka Karima Sattara, koji je tom prigodom predstavio novu liniju pudera na našoj poznatoj umjetnici Jeleni Radan.
 
Karim Sattara i Jelena Radan
 
Tekući puder je jednostavan za primjenu jer spaja prirodne nijanse s prozračnom teksturom te ujedno njeguje kožu najfinijim biljnim uljima, voskom i ekstraktima ljekovitih biljaka. Zahvaljujući idealnoj boji koja se prilagođava tonu vaše kože, Dr.Hauschka tekući puderi ujednačavaju ten, dajući mu uravnotežen i svježi izgled. Nova formula Dr.Hauschka tekućih pudera sadržava mineralne pigmente, odabrane ekstrakte ljekovitih biljaka, najfinija biljna ulja i vosak te prirodna esencijalna ulja koji potiču prirodnu funkciju kože štiteći je pritom od vanjskih utjecaja. Jedna od odlika novih Dr. Hauschka pudera je tekuća konzistentnost koja ih čini jednostavnima za ravnomjerno nanošenje.
 
Karim Sattara i Jelena Radan
 
Četiri jedinstvene nijanse
Baš kao što je koža jedinstvena tako su jedinstvene i četiri nijanse Dr.Hauschka tekućih pudera, koje svojom prirodnom formulom stvaraju cijelu paletu boja i osjećaja – od tople i žute, preko hladne i ružičaste do prirodne i neutralne. Tekući puder 01 makadamija namijenjen je ženama s izrazito blijedom puti koje njeguju svoj aristokratski izgled, dok je nijansa 02 badem nešto toplija nijansa namijenjena većini žena sa svjetlom i srednje svjetlom puti. Za žene s nešto tamnijom puti namijenjena je nijansa 03 kesten koja je prije svega osmišljena za žene kojima odgovaraju hladni tonovi, dok je za one kojima bolje odgovaraju topliji tonovi osmišljena nijansa 04 lješnjak.

Neobični mirisi

Dr.Hauschka tekući puderi ne nude samo vizualno, već i mirisno iskustvo. Svježe citrusne note otkrivaju se tek po nanošenju tekućeg pudera na kožu, a potom se razvijaju u blagi miris kokosa i vanilije.
Intenzivna njega prirodnim sastojcima
 
Karim Sattara i Jelena Radan
 
Dr.Hauschka tekući puderi temeljeni su na najfinijim prirodnim sastojcima poput esencija šipka, ulja makadamije i kokosa, koji pomažu koži zadržati vlažnost i štite ju. Šipak, osim što potpomaže regeneraciju kože ima i jaka antioksidantna svojstva. Ulje makadamije ključni je element u samom puderu jer se veoma lako upija, a ostavlja osjećaj glatkoće i besprijekoran izgled. Također, jedinstveno je među uljima jer ima veoma visok udio palmitoleinske kiseline koja ima antioksidanska svojstva. Hranjiva svojstva Dr.Hauschka tekućih pudera nadopunjava kokosovo ulje koje kožu čini svileno glatkom.
 
Jelena Radan i Karim Sattara
 
„Kako biste pronašli pravu nijansu Dr. Hauschka tekućeg pudera za sebe, trebali biste isprobati tri različite nijanse na svojim obrazima i jagodicama te vidjeti koja se nijansa najbolje prilagođava boji vrata i lica. Nije dobro isprobavati tekući puder na rukama jer se koža tamo znatno razlikuje od one na licu, a ključnu ulogu igra i cirkulacija u tijelu. Trebali biste nanijeti odgovarajuću boju u maloj količini počevši s čeonim dijelom, a tek potom prijeći na nos, bradu i obraze. Uvijek se krećite prema dolje kako biste izbjegli naglašavanje pora i finih dlačica na licu. Puder razmazujte prema vanjskim dijelovima lica, pri tome vodeći računa da ujednačite boju između vrata, ušiju i ruba kose kako ne biste ostavili vidljive prijelaze. Nanošenjem tekućeg pudera pomoću prstiju, on se zagrijava i tako postaje podatniji za razmazivanje i stapanje s kožom. Za prozračnije i slabije prekrivanje možete koristiti vlažnu spužvicu. Nanošenje i utapkavanje pudera pomoću posebne četkice za podlogu pomaže u isticanju njegovog svojstva prekrivanja te učinkovitog smanjivanja vidljivosti crvenila i manjih nepravilnosti lica”, savjetuje Karim Sattar, međunarodni Dr. Hauschka make up stručnjak.

Dr. Hauschka tekući puderi nijanse 01 - 04 dostupni su u pakrianju od 30 ml po informativnoj cijeni od 151,95 kn.


Foto: PR
Objavljeno: 04.03.2015. u 09:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p