VIJESTI

Retro u nikad elegantnijem izdanju

Modni dvojac eNVy room očarao publiku
bipafashionhr  
Drugi dan BIPA FASHION.HR-a, petodnevnog modnog spektakla održanog jučer, 28. listopada, obilježila je predstavljanje sjajne kolekcije modnog dvojca ENVy room koja je stilski odmjerenim, upečatljivim i elegantnim izričajem oduševila publiku.
 
Kolekciju osmišljenu kao igru svijetlog i tamnog, te strukturiranog i dinamičnog, odlično su upotpunili izvanredan make up i frizure koji su pratili istu stilsku ideju: senzualno i seksi, a opet elegantno i klasično lijepo.
 
bipafashionhr  
Naglašene obrve, mačkasti pogled i svježa koža tek lagano naglašena suptilnim konturama, sjajno je pristajala kosi podignutoj u stilizirane punđice koje su modelima otvarale lice zadržavajući akcent upravo na mekoj putenosti. U duhu eNVy room kreacija, željeli smo i u beauty segmentu vidjeti modernu interpretaciju holivudske dive, te smo to i dobili - retro na naljepši mogući način. Beauty retrospektiva u kreativnoj viziji Katice Topčić i Saše Jokovića stilizirana je suvremenim tehnikama koje je bio pravi užitak promatrati u backstageu.

“Inspiracija make upa je Sophia Loren. Obrve smo dodatno istaknuli crticama na samome početku. Tu je i tamnosmeđi eyeliner koji se lagano spaja s donjim dijelom oka te bijela vodena linija kapka. Usne su neutralne, a lice je definirano laganim konturiranjem”, izjavio je Saša.
 
bipafashionhr   
bipafashionhr  
Katica Topčić je naglasila kako i frizure prate trend sedamdesetih, no ne i količinom volumena u kosi. Primiriti volumen, i poigrati se strukturom sjajan je odabir kojim je postignut balans između retro i klasične elegantne frizure koje su komplimentirale elaboriranim krojevima kolekcije.

“Ovdje imamo dosta ženstvenu, rolanu kosu koja je koncentrirana na samome vratu, dok oko lica jednostavno prati njegovu liniju. Dakle, kosa je blago nadignuta u razini oka i rolana prema zatiljku. Ovim uredno - neurednim punđicama inspiracija su vrlo ženstvene sedamdesete, no ne s previše volumena u ovome slučaju”, zaključila je Katica.
  
bipafashionhr 
Jelena Skendžić
Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 29.10.2015. u 15:07

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p