VIJESTI

Revolucija u njezi tijela!

NIVEA predstavlja prvi In-Shower regenerator za tijelo

NIVEA predstavlja prvu liniju regeneratora za tijelo za hidrataciju pod tušem. Nova generacija proizvoda sadrži jedinstvenu formulu za njegu koju aktivira voda - nanosi se nakon pranja gelom za tuširanje i trenutno upija u mokru kožu, koja ostaje hidratizirana i nakon brisanja ručnikom.

Istraživanja pokazuju da čak 43% žena ne koriste losion ili mlijeko za tijelo zbog nedostatka vremena ili osjećaja ljepljivosti na koži. Inovativna linija NIVEA In-Shower regeneratora za tijelo rješava ta dva problema - nanose se još za vrijeme tuširanja i odmah se suše, bez čekanja i ljepljivog osjećaja na tijelu. Fini hidratantni film morskih minerala i bademovog ulja ostaje na tijelu nakon brisanja ručnikom.

Jednostavno i brzo - od ulaska pod tuš do oblačenja - u samo 4 koraka:

1.  Nanesite svoj uobičajeni proizvod za tuširanje i isperite ga.

2.  Nanesite NIVEA In-Shower mlijeko ili losion za tijelo na još mokru kožu.

3.  Isperite NIVEA In-Shower mlijeko ili losion za tijelo toplom vodom.

4.  Obrišite se ručnikom i odmah se možete obući - bez ljepljivog osjećaja na koži!

 

NIVEA IN-SHOWER losion za tijelo


Intenzivna hidratantna njega s morskim mineralima za normalnu kožu nanosi se za vrijeme tuširanja - nakon ispiranja gela za tuširanje ili sapuna. Mokra koža tijela trenutno upija njegujuće sastojke NIVEA In-Shower losiona za tijelo, a nakon ispiranja dovoljno se obrisati ručnikom i uživati u svilenkasto mekom osjećaju na koži.

 

NIVEA IN-SHOWER mlijeko za tijelo


Bogata njega s bademovim uljem za suhu kožu nanosi se nakon uobičajenog proizvoda za tuširanje. Mokra koža tijela trenutno upija njegujuće sastojke NIVEA IN-Shower mlijeka za tijelo, a nakon ispiranja i brisanja ručnikom koža je podatna i meka.

 

Više o NIVEA proizvodima saznajte na www.nivea.hr

Facebook stranica: www.facebook.com/NIVEAHrvatska

 

 

Objavljeno: 01.07.2013. u 15:47
Tagovi: Nivea, njega tijela

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p