VIJESTI

Revolucionarni proizvodi za njegu i učvršćivanje tijela

NIVEA predstavlja Q10 Energy kompleks

NIVEA je otkrila novi revolucionaran Q10 Energy kompleks koji je od sada dostupan u novoj generaciji NIVEA proizvoda za njegu i učvršćivanje tijela. Nova, patentirana formula koristi energiju stanica kože kako bi poboljšala njenu čvrstoću. Ovo je prvi put da se potiče razgradnja lipida (masnih stanica) koji se pretvaraju u važnu energiju za kožu i time iznutra stimuliraju obnovu stanica i jačaju prirodnu sposobnost učvršćivanja kože.

Nova generacija NIVEA proizvoda za učvršćivanje kože s Q10 "Energy" kompleksom bori se protiv celulita iznimno učinkovitim aktivnim sastojcima Q10 i kreatinom, a od sada i L-karnitinom uz dodatak ekstrakta lotosa. Osim što učvrščuje kožu, Q10 "Energy" kompleks puni kožu energijom te je čini neodoljivo glatkom. Na testiranjima vezanima uz njegu kože, više od 1000 žena potvrdilo je učinkovitost nove generacije Q10 Energy proizvoda za tijelo - za samo dva tjedna njihova koža postala je vidljivo čvršća i glađa.

NIVEA Q10 plus ulje za učvršćivanje kože - Učinkovita formula obogaćena koenzimom Q10 koji se prirodno nalazi u koži i uljem avokada intenzivno hidratizira problematične dijelove tijela. NIVEA Q10 plus ulje učvršćuje, smanjuje nepravilnosti i omekšava strije.

NIVEA Q10 Energy losion za učvršćivanje kože - Formula s koenzimom Q10, kreatinom i L-karnitinom stimulira obnovu stanica i učvršćuje kožu. NIVEA Q10 Energy losion pruža intenzivnu hidrataciju normalnoj koži koja nakon nanošenja postaje vidljivo glatka i elastičnija.

NIVEA Q10 Energy mlijeko za učvršćivanje - Njegujuće mlijeko sadrži učinkovitu formulu s koenzimom Q10, kreatinom i L-karnitinom. Neposredno nakon nanošenja kreatin oslobađa energiju u stanicama i puni rezerve energije kako bi podržao proces obnove stanica.


NIVEA Q10 Energy gel-krema za učvršćivanje i njegu kože s celulitom - Lagana gel-krema sadrži koenzim Q10, L-karnitin i ekstrakt prirodnog lotosa koji učinkovito smanjuju pojavu celulita, bez potrebe za dodatnom masažom. Koža je vidljivo čvršća nakon dva tjedna, a nakon tri tjedna smanjena je vidljivost celulita. 


NIVEA Q10 Energy serum za učvršćivanje i njegu kože s celulitom - Serum sadrži Q10, prirodni ekstrakt lotosa i visoku koncentraciju L-karnitina, koji čine kožu čvršćom i smanjuju pojavu celulita u samo 10 dana. L-karnitin je prirodni sastojak u tijelu koji stimulira pretvorbu masnih kiselina u energiju, a ekstrakt lotosa smanjuje pojavu novih masnih stanica.


NIVEA Q10 plus krema za ruke - Umirujuća anti-age krema za ruke s koenzimom Q10 štiti kožu od bora. Ova krema sadrži i pouzdane UVA/UVB filtre koji "čuvaju" kožu od suncem izazvanog starenja.

 

photo: NIVEA

 

Objavljeno: 22.04.2014. u 20:11
Tagovi: Nivea

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p