VIJESTI

Rihanna ima novu boju kose! Kako vam se sviđa?

Rihanna postala riđokosa ljepotica
rihanna 
Dok neke žene mjesecima kalkuliraju bi li skratile vrhove za koji centimetar, isti problemi zasigurno ne muče kraljicu transformacija na celebrity sceni, Rihannu.

Na snimanju novog spota u Marini Del Rey, Rihanna je uočena s posve drugačijom kosom od one koju je prije samo nekoliko dana ponosno pokazivala na Instagramu. Umjesto crnih, lijepa nas je pjevačica sada iznenadila riđim kovrčama, odnosno frizurom kakvu još nismo imali prilike vidjeti na njoj. Podsjetimo, Rihanna je dosad pokazala sve tonove na svojoj kosi - od seksipilnih plavih preko jarko crvenih i baby pink do izrazito tamnih nijansi kose; ombre i balayage efekte, gotovo sve dužine frizure i varijacije sa šiškama, izrazito kratke i vrlo dugačke - no ovo je prvi put da se slavna 27-godišnjakinja pokazala u ginger varijanti.
 hair

Premda ovaj ton kose možda i nije najsretniji izbor za Rihanninu egzotičnu tamnu put, stilskom kameleonu i ljepotici poput nje ne možemo zamjeriti čak niti promašeni izbor boje kose. Na kraju, vjerojatno će već sutra na Instagramu slatkica Rihanna pokazati posve drugačiju frizuru.


J. S.
Foto: Instagram
Objavljeno: 14.04.2015. u 11:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p