VIJESTI

Riješen misterij usana Kylie Jenner

Nakon mjeseci nagađanja, otkrivamo pozadinu usana Kylie Jenner
lips 
Nakon što je svojim novim usnama zaludila čitav internet, i nakon što su usne Kylie Jenner postale svojevrstan instagramski trend i fenomen koji zahtijeva sociološku analizu, Kylie Jenner je napokon adresirala pitanje svojih usana iskrenim odgovorom.

Ne znamo što ju je, nakon toliko mjeseci šutnje o ovoj temi, napokon potaknulo na priznanje o podlozi svoje estetske transformacije, no pretpostavljamo da ima neke veze s parodičnim izazovom koji je prije desetak dana kružio internetom. Mladi diljem svijeta svoje su usne raznim mehaničkim napravicama dostupnima na tržištu vizualno povećavali svoje usne do grotesknih dimenzija što je zgrozilo samu Kylie, no i ostatak svijeta. Što god bio razlog dugo očekivanog priznanja o prirodi usana mlade Kylie, od danas je jedna stvar sigurna: one su sve samo ne prirodne. Podsjećamo, već smo krajem siječnja otvorili pitanje usana Kylie Jenner jer su internet preplavili tutoriali i instagramske objave precrtanih usana koje su trebale nalikovati onima 17-godišnje reality zvijezde, no već su tada naši sugovornici naslutili da se ovdje radi o estetskom zahvatu koji nema mnogo veze sa make upom.
 
lips
U potpuno svježem intervjuu, Kylie je priznala kako su tanke usne uvijek bile glavni razlog njezinog niskog samopouzdanja, a trenutačno ih puni popularnim razgradivim filerima, vjerojatno na bazi hijalurona. Pogledajte video u kojem Kylie adresira ovo pitanje i posve iskreno priznaje razloge iza svoje odluke da umjetnim putem poveća usne, ali i zašto je toliko dugo skrivala istinu o svojim primjetno većim usnama.
 

J. S.
Foto: Instagram
Objavljeno: 07.05.2015. u 12:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p