VIJESTI

Rita Ora promašila s novom bojom kose

Pjevačica s novom bojom kose izgleda kao junakinja X-Mena
hair 
Na nedavnom gostovanju u emisiju Good Morning America, Rita Ora se pojavila s najsvjetlijom kosom dosad koja nas je instantno podsjetila na Storm, junakinju X - Mena.

Granny chic je moderan i rado nošen na glavama mnogih trendseterica već gotovo godinu dana, no nakon kratkog zatišja, tijekom kojeg smo mislili da će ovaj trend otići u prošlost, nedavno je ponovno aktiviran i populariziran. Ovome trendu priklonila se proteklih dana i Rita, inače poznata po nošenju svijetle plave kose koja uglavnom dobro ističe njezinu putenost i atraktivno kontrastira put boje karamele. Ovaj put, doduše, baš i nismo sigurni je li ovo bio pametan beauty potez talentirane pjevačice.
 
rita
Uz vrlo tamne i naglašene obrve i tamnu put, Rita s ovom kosom izgleda starije od svoje 24 godine, a ten joj je u kontrastu s bjelinom poprimio gotovo zelenkasti ton koji više ne izgleda onako zdravo i svježe. Za proljeće je uvijek mudro ići na opciju dodavanja zlaćanih, toplih pramenova koji će u kontaktu sa sunčevom svjetlošću našoj kosi, ali i čitavom licu dati onaj poseban zdravi sjaj i lepršavost - savršeni završni touch koji je Rita ovim odabirom nažalost izgubila.

J. S.
Foto: Splashnews
Objavljeno: 21.04.2015. u 13:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p