VIJESTI

Romantika i avangarda u make upu i kosi

Beauty report posljednje večeri Perwoll FASHION.HR-a

Četverodnevni modni maraton Perwoll FASHION.HR sinoć je i službeno stigao svom kraju, a čast da zatvore još jedno izdanje ovog prestižnog modnog događanja, imali su svima nam znani dizajneri Branka Donassy, eNVy room, Ivica Klarić i Robert Sever, kao i mlada nada hrvatske modne scene Silvio Ivkić. Svi oni poželjeli su da njihove kolekcije vjerno prate i odgovarajuća beauty izdanja, stoga su se za kompletiranje koncepta revije pobrinuli vrijedni timovi brandova Illamasqua i Kevin.Murphy. Sukladno željama dizajnera, sinoć smo posvjedočili šarolikom rasponu stilova u make upu i kosi, od beauty avangarde pa sve do romantike koja osvaja ženska srca.

Branka Donassy

Večer je započela još jednom izvanrednom revijom Branke Donassy, koja avangardu preferira i u modnom i u beauty području. Modna veteranka vrlo rado sama koncipira make up i frizure svojih modela, a sinoć nam je ponudila jedan vrlo zanimljiv stil u kosi, koja je od naprijed uvijena u dvije rolice i stilom podsjeća na modernu interpretaciju barokne frizure. Kada je make up u pitanju, vizažisti su se poigravali raznim teksturama na očima, koje su gradirano akcentirane od svijetlosivih do tamnije sivih tonova. Tekući metal u srebrnoj boji korišten je kao akcent na očima u blizini nosa, a ostatak lica je blijed i pročišćen, uz malo blagog konturinga.

eNVy room

Naglašena romantika bila je rezervirana za reviju modnog branda eNVy room, čiju su kolekciju punu sladolednih nijansi popratile jednako ljupke frizure i make up. U kosi je kreirana romantična banana, opuštena i lagano razbarušena, koja je 'okrunjena' ukrasnim lančićima. Make up je bio vrlo ženstven i dostojan prave princeze. Sve se baziralo na ružičastim tonovima, koji su kulminirali na usnama u vidu sjajno roskastog ruža. Ten je bio blago sjajan s kremastim rumenilom, kako bi se dobio efekt prozračnog make upa, obrva je fino definirana, a pogled istaknut dugačkim umjetnim trepavicama.

-->

-->--> -->

Ivica Klarić

Ivica Klarić u svoju je tipično mušku modnu priču ovaj put uvrstio i nekoliko ženskih modela. Njegovi muškarci nose klasične muške frizure s predznakom trendova, a djevojke klasične punđe pozicionirane nisko na vratu. Njihova lica su prozračna, s dominantnim smokey eye stilom na očima, koji je vrlo taman i dubok te uz oštro definiranu obrvu čini odličan kontrast minimalizmu u ostatku make upa.

Silvio Ivkić

Silvio Ivkić mladi je dizajner koji voli misliti na svaki detalj svoje prezentacije, stoga su kolekciju prikazanu na pisti vjerno pratili make up i frizure modela. Kosa je jako zaglađena i ravna, strogih linija, uz nekoliko strogih pramenova istaknutih uz lice. Make up je podjednako zanimljiv, utoliko što je na vrlo prozračnom smokey eyeu u sivkasto-smeđim tonovima aplicirana crvena crta unutar donjeg kapka. Uz ovaj dominantan detalj, ostatak make upa sveden je na minimum, uz malo kontura i prepudrane usne.

-->

Robert Sever

Modeli Roberta Severa na pisti su plijenili pozornost svojim damstvom i ženstvenošću. Njihova kosa je stilizirana u lagano velnasti, lažni bob, koji je upotpunjen s mnogo nakita u kosi. Dizajner koji preferira prozračne i svježe tenove, provjerene se formule držao i ovog puta - tenovi modela naglašeni su s jako malo make upa i bez mat tekstura. Lica su vrlo nježna, eterična i sjajna, s blijedo ružičastim obrazima i usnama, te tvore pravi beauty look s mnogo privlačne svježine.

 

*Na kraju još jednog Perwoll FASHION.HR-a, zahvaljujemo se kreativnom timu Illamasqua Hrvatska (predvođenom Ivanom Bilandžijom Billy) i timu Kevin.Murphy Hrvatska (predvođenom Katicom Topčić), koji su činili frizerski saloni Mira Monika, Fabris, Cookie, Frizeraj, Opium, Jagoda, Blend, Kuća Četki i Iggy.

 

Hana Bartolović

photo: Jure Perišić

hair: Kevin.Murphy

make up: Illamasqua

 

-->

Objavljeno: 30.03.2014. u 15:57

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p