VIJESTI

Samo najbolje za vašu kosu

Organski sastojci za sjaj i ljepotu

Odnedavno je na hrvatskom tržištu dostupna nova linija profesionalnih Schwarzkopf proizvoda pod nazivom Essensity koja obuhvaća boje, njegu i oblikovanje. Sve formulacije sadrže čiste organske esencije i prirodne sastojke koji čine kosu lijepom i blistavom.

Boje za kosu bez amonijaka, umjetnih mirisa, parafina, silikona, mineralnih ulja i alkohola 100% prikrivaju sijede, a u kolekciji su dostupne različite prirodne nijanse boje. Sve nijanse obogaćene su organskim esencijama ulja sjemenki grožđa, prirodnog ektoina i pčelinjeg voska koji su više od 90% prirodno derivirani.

Asortiman njege i oblikovanja Essensity prilagođen je individualnim potrebama svakog tipa kose. Linija za oblikovanje sadrži sve što je potrebno kosi, od učvršćenja, teksture, volumena do sjaja. Proizvodi pružaju snagu prirode i slobodu stiliziranja i oblikovanja kose prema vlastitim željama. Svaki proizvod sadrži najčišće organske esencije prirodnih sastojaka , koji su djelomično egzotični, kao što su goji bobice  ili tapioca, a djelomično poznati, kao  aloe vera ili sezamovo ulje.

 


Objavljeno: 11.02.2011. u 20:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p