VIJESTI

Saša Joković za naslovnicu Marie Clairea

Vrhunske make up kreacije našeg vizažista

Jedan od naših najpoznatijih vizažista Saša Joković radio je na naslovnici prestižnog magazina Marie Clairea, za češko izdanje. Upravo njegove vrhunske make up kreacije krase naslovnicu rujanskog izdanja, inače najbitnijeg izdanja u svijetu mode. Opće je poznato da su rujanska izdanja modnih časopisa najdeblja i najprodavanija u svijetu. Do angažmana na radu na naslovnici Joković je došao zahvaljujući editorijalu za koji ga je angažirala pariška kuća Chanel s kojom redovito surađuje.

Chanelov kreativni make up direktor Peter Philips imenovao je našeg make up čarobnjaka za ovlaštenog vizažista te slavne kuće za srednju Europu. Od tada je Joković za Chanel odradio tri posla, a za ovaj posljednji, četvrti, otputovao je ravno u središte prestižnog modnog magazina Marie Claire u Parizu. Sašu su angažirali kao vizažista na snimanju velikog modnog editorijala posvećenog modnoj kući Chanel, koje se odvijalo u Marie Claire studiju u Parizu.   

Naslovnica rujanskog Marie Clairea posvećena modnoj kući Chanel je zbilja prekrasna i možemo biti ponosni na Sašu i njegov rad na njoj.

Ana Bacinger
Objavljeno: 09.09.2009. u 13:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p