VIJESTI

Savršeni svadbeni make up

Prozračnost i romantičnost glavna su obilježja ovog Lancômeovog looka
bridal  
Posebne dane u našim životima želimo pamtiti zauvijek, a prigodno je i da nam make up na te dane bude upravo takav - za pamćenje. Jedan od posebnijih dana u životu mnogih žena zasigurno je i dan kada ćemo izreći subonosno Da, a obzirom da će svi pogledi biti upereni prema nama, većina nas će na taj dan željeti zabljesnuti. Lancôme nam je predložio svoju ideju savršenog make upa za buduće mladenke.

Sve počinje korištenjem primera. Svadbeni look je gotovo nezamisliv bez dobrog primera koji će cijelu make up kompoziciju održati na mjestu kroz dvanaest ili više sati, a nakon njega slijedi dobra baza. Lancôme preporučuje Dual Finish Powder & Foundation in One - proizvod koji se na licu može koristiti u suhoj i mokroj varijanti.
 
lancome
Na kapcima Lancome preporučuje paletu sjenila simboličnog naziva Showered in Lace, a zatim, umjesto klasičnog eyelinera, preporučuje se meki potez vodootpornom kajal olovkom Le Stylo u nijansi Noir. Na kraju, Lancômeaova vizažistica savjetovala je korištenje i Definecils vodootporne maskare, a usne su obojane Lip Lover u nježnoj nijansi Beige Adage.

Pogledajte cijeli proces šminkanja ovdje:
 

J. S.
Foto: PR
Objavljeno: 02.03.2015. u 16:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p