VIJESTI

Savršeni zavodljivi make up za početnice

Ovaj make up idealan je za noćne izlaske
beauty 
Zavodljivi look s istaknutim očima savršen je za svaku prigodu kad se želimo osjećati malo posebnije i atraktivnije, a posebno za večernji izlazak, zar ne? Mačkastom pogledu teško je odolijeti, a prednost mu je i to što ga uglavnom kombiniramo s neutralnim ostatkom make upa u nude bojama pa tijekom večernjeg izlaska ne moramo juriti u toalet popraviti ruž nakon pića.

Ipak, za ovakav look na kapcima se teško odlučujemo jer mu je u pravilu teško pronaći pravu mjeru tako da s njime izgledamo zavodljivo, no ne i pretjerano seksi. Također, trebamo imati i pravu tehniku za nanos ovog tipa make upa. Bez dobrih alata poput kistića za aplikaciju, sjenčanje i blendanje sjenila, teško ćemo postići savršeno nevidljive prijelaze koji su osnova dobrog looka na očima.
  
makeup

Trebaju nam i sjenila zadovoljavajuće pigmentacije, a obzirom da ih je najjednostavnije pronaći u porodici neutralnih nijansi, danas vam donosimo upravo jedan savršeno zavodljivi, no i dalje neutralni make up koji će vaše oči učiniti vizualno mačkastima. Pogledajte video tutorial prelijepe MakeupByEvo, jedne od najpoznatijih beauty guruica na Instagramu koju prati čak 861 tisuća sljedbenika.
 

J. S.
Foto: Instagram (MakeupByEvo)

Objavljeno: 31.05.2015. u 15:51

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p