VIJESTI

Senzualni make up za zavodljive oči

Nova kolekcija provokativnog Toma Forda
Monokromatska igra tri kontrastne teksture koja stvara dinamične dimenzije na očima, bila je misao vodilja kreatora Toma Forda pri stvaranju njegove posljednje make up kolekcije, koja će ove jeseni krasiti lica zaljubljenica u senzualnu i ženstvenu šminku.

Koketirajući ponovno sa seksepilom, Ford se odlučio fokusirati na oči koje zavode, stoga je u središtu kolekcije limitirana ombre paleta sjenila s tri monokromatska tona, koja koristi svijetlo i dubinu za isticanje dinamičnih kontrasta.

U postizanju ovog looka pomaže i inovativni te dvojaki tekući tuš za oči, koji će svakom make up looku dati sofisticiranost i provokativnu definiciju, a pogled će još izražajnijim zasigurno učiniti Tom Ford Ultra Length maskara u dubokoj crnoj boji.

Za zanemariti nisu niti nijanse u kojima se javljaju Fordovi ruževi za usne i lakovi za nokte, no apsolutna poslastica jesenske beauty kolekcije jest Private Blend Atelier d'Orient Collection, kolekcija četiri ekskluzivne mješavine parfema, inspirirana suptilnom ljepotom, enigmatskom senzualnošću te iznimnim luksuzom Azije.

Svaki miris predstavlja bogato olfaktorno iskustvo, s pomno izabranim sastojcima te mirisnim notama cvijeća, voća, aromatičnih začina i rijetkih ulja.


H.B.
Photo: Tom Ford

 

Objavljeno: 07.08.2013. u 19:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p