VIJESTI

Sestre Olsen šire poslovno carstvo

Slavne blizanke u ofenzivi na parfemsko tržište
-->

Nakon što su pokorile američku modnu scenu, osvojivši brojne nagrade struke, sestre Olsen kreću u ofenzivu na beauty tržište. Njihov novi pothvat su dva parfema, koja će se prodavati u sklopu modne linije Elizabeth and James. Mirisi nose ime Nirvana Black i Nirvana White, a na policama Sephorinih parfumerija naći će se krajem siječnja iduće godine.

Da su slavne blizanke ozbiljno zagrebale površinu parfemskog biznisa dokazuje nam i činjenica da su na kreiranju mirisa Nirvana Black radile skoro godinu i pol dana, i to zajedno s parfemskim stručnjakom Robinom Burnsom, kao i potpredsjednikom Sephore, Michaelom McGeeverom.

Nakon 50-ih testnih verzija parfema, Mary-Kate i Ashley bile su napokon zadovoljne, a nedugo zatim razvile su i drugi miris, Nirvana White. Kao što same kažu, namjera im nije bila lansirati još jedan prosječni, komercijalni miris, već parfem koji će svaki kupac moći nositi sa stavom.

Što se tiče mirisnih nota, Nirvana White miris definiran je notama božura i mošusa, a Nirvana Black miris sadrži note ljubičice, sandalovine i vanilije.

 

H.B.

Photo: Sephora

 

-->--> -->
Objavljeno: 06.11.2013. u 20:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p