VIJESTI

Severina ili Rihanna

Kojoj bolje stoji kratka kosa?

Ukoliko ste se pitali koja je frizura obilježila 2009.-u godinu, Severina nam je dala odgovor. Naša najpoznatija pjevačica uvijek slijedi trendove kako u modi tako i u frizurama te se za sam kraj godine odlučila drastično skratiti svoju dugu kosu i priuštiti si styling  „a la Rihanna".

 

thumbnail.ashx_1.jpg

Kao i uvijek Sevkina promjena imagea izazvala je strku u medijima i podjelu javnog mijenja,  nekima je frizura pun pogodak dok su neki ostali suzdržani. Za najnoviju promjenu zaslužna je Milena Maršić iz poznatog zagrebačkog salona „Glamour", a naš suradnik i član Glamourovog tima Mijo Majhen nam je izjavio kako se Sevka za šišanje odlučila spontano, te da nisu kalkulirali s novim lookom, niti se posebno inspirirali Rihannom. Mi ne možemo ne primjetiti određenu sličnost u stylinzima s kojima su se obje pjevačice pojavile u medijima. Severina je izjavila kako se s novom frizurom osjeća mlađe i zavodljivije a sigurno će si dozvoliti i neki  otkačeniji make up. Kako će ova trendy frizura vjerojatno postati hit i u 2010.-oj odlučili smo Vam olakšati odabir s nekoliko konstruktivnih savjeta:

Najvažnije je da odaberete dobrog frizera jer ova frizura je zahtjevnija i nije poželjno da uđete u bilo koji salon koji Vam se nađe na putu. Ukoliko ste u Zagrebu preporučamo  provjereno, salon Glamour (Medvedgradska 39) ili salon „She" (Lopašićeva 12a).

Kratka kosa najbolje pristaje ovalnom obliku lica, prije šišanja potrebno je posavjetovati se s frizerom jer ne znači da će Vam baš ova frizura pristajati, ali možete napraviti varijacije na temu.

Ukoliko ste poslovna žena ipak ne bismo preporučili izbrijavanje donjeg sloja, barem ne u potpunosti.

Bilo bi poželjno da uz sebe imate neku pjenu ili styling kremu kako bi si mogli sami na brzinu napraviti određene popravke na kosi

Kratka kosa dozvoljava i mijenjanje boje uz minimalna oštećenja. Ukoliko cijeli život imate istu boju kose a oduvijek ste potajno htjeli biti platinasta plavuša, ovo Vam je savršena prilika.

 

01-blonde__7c9.jpg

Nakon šišanja ohrabrite se i pokušajte s jačim make-upom, kratka kosa lijepo ističe oči, predlažemo smokey eyes u crnoj varijanti.

 

Na koju god se varijantu odlučili, sve je u stavu. Kratka kosa odavno ne predstavlja manjak ženstvenosti, naprotiv, odjenite obične traperice, nabacite dobre štikle, make up, osmijeh na lice i sexy look je postignut.

 

photos: Extra & Index

 

Objavljeno: 22.12.2009. u 14:01

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p