VIJESTI

Slani sprej je najbolji prijatelj (pro)ljetnih frizura

Postignite razigrani efekt u kosi
hair 
Stilistica kose Nicole Cichocki pokazala nam je da je razbarušena, lagano neuredna i opuštena kosa savršeno jednostavna za postići. Čak i ako imate posve ravnu kosu, koristeći sušilo s difuzorom i jednostavni slani sprej, lako je izgledati kao it djevojka s plaže.

Proljeće je stiglo u naše gradove, a s njime i temperature koje imaju prizvuk ljeta. Naše su opravice sve kraće i oskudnije, obilno se koriste kremice za samotamnjenje, a treba nešto osmisliti i s kosom. No, kad se temperature penju do vrućih 30 stupnjeva, svaka zamisao o ravnanju kose peglom, izvlačenju ravnih pramenova fenom i oblikovanju pojedinačnih kovrča figarom, ne zvuči nam zvuči nimalo primamljivo. Želimo jednostavne, a opet šik frizure koje odgovaraju lepršavom i razigranom karakteru naših volana na haljinama.
 
hair 
Za postizanje ovog opuštenog looka, kosu prije svega treba dobro pripremiti. Počnite s vlažnom, nikako ne posve mokrom kosom koju ste oprali i nahranili. Premda stilistica preporučuje Bumble & Bumble proizvode, zapravo možete koristiti proizvode bilo kojeg branda koji su deklarirani kao tzv. slani sprej koji kosi daje specifičnu teksturu i volumen. Slani sprej oblino nasprejajte na vlažnu kosu, a fenom s difuzorom zatim sušite kosu. Ako i nemate difuzor, kosu možete rukama gužvati dok je sušite na niskoj postavci fena kojeg posjedujete.

Kao što je i prikazano u videu, kosu ćete prebacivati postrance i prema podu kako biste dobili efekt volumena na svim stranama, a kad završite sa sušenjem, kosu lagano posprejajte lakom za učvrščivanje. Cijeli proces postizanja ovog efekta pogledajte ovdje:


J. S.
Foto: Pinterest
Objavljeno: 09.05.2015. u 11:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p