VIJESTI

Smanjite bedra uz ove učinkovite vježbe

Do savršene linije lako je doći uz savjete profesionalca
workout 
Budimo iskreni: ne postoji ciljano mršavljenje. Ako mislite da ćete određenim vježbama smršaviti isključivo na području trbuha, nogu ili stražnjice, mislite krivo. Međutim, situacija nije beznadna: specifičnim i ciljanim vježbama najbolje ćete targetirati problematična područja i učvrstiti ih do ljeta.

XHIT Daily je Youtube kanal na kojem rade trenerice Rebecca - Louise, Kelsey i Cynthia. Sve tri potkovane su višegodišnjim znanjem iz područja fitnesa i nutricionizma, a u ovome videu Kelsey nam demonstira niz vrlo efikasnih vježbi kojima najbolje oblikujemo donji dio tijela - bedra i stražnjicu. Vježbe pokrivaju sve mišiće nogu i stražnjice, dinamične su i prilično zahtjevne, a ako želite dodatni izazov, probajte ih izvesti držeći u ruci bučice ili noseći utege za noge primjerene vašim fizičkim sposobnostima.
 
workout
Prikazane vježbe kombiniraju različite varijacije čučnjeva, iskoraka i elemente preuzete iz pilatesa za koje iz iskustva znamo da su vrlo efikasni u oblikovanju tijela. Prilikom spuštanja u čučanj ili iskorak, bitno je znati da vam koljena ne smiju prelaziti zamišljenju liniju povučenu od položaja nožnih prstiju kako ih ne biste suviše opterećivali, a ako ste u formi i želite do ljeta imati savršenu liniju, ovu vježbu u trajanju od 12 minuta slobodno ponovite kroz više serija.
 
J. S.
Foto: Pinterest

Objavljeno: 26.03.2015. u 15:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p