VIJESTI

Sofia Vergara otkrila svoju najveću beauty pogrešku

Lijepa glumica dala lekciju mlađim generacijama

Sofia Vergara 
Čak i najveće zvijezde, koje uvijek izgledaju besprijekorno, žale što neke korake u njezi nisu radile u svojoj mladosti ili su ih pak radile posve pogrešno. Glumica Sofia Vergara otkrila je za čime žali i dala time svojevrsnu lekciju mlađim naraštajima.
 
Zanosna zvijezda serije Moderna obitelj Sofia Vergara poznata je po svojim lijepim oblinama te dugoj njegovanoj kosi kao i besprijekornoj koži. No čak je i ona, koja priznaje da mnogo truda ulaže u dobar izgled i zdravlje, radila određene pogreške za kojima danas jako žali. Naime, one se odnose na korištenje kreme za sunčanje koju nije pravilno koristila. 
 
"Kada bih imala stroj za povratak u prošlost rekla bih 20-ogodišnjoj Sofiji da se krema za sunčanje ne koristi samo za lice. Kremu sam počela koristiti tek u dvadesetima no nisam je nanosila na dekolte zbog čega je moja koža na tom osjetljivom dijelu tijela jako patila," izjavila je Sofia te dodala: "Sada to pedantno činim no sada je prekasno za ispravak." Dobra lekcija, Sofia. Svi to ponekad zaboravljamo u želji da čim više pocrnimo. I dok ljetna boja brzo izblijedi, posljedice koje je sunce ostavilo na koži, vide se dugotrajno. 
 
T.L.
Foto: arhiva Fashion.hr
Objavljeno: 21.08.2016. u 07:53

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p