VIJESTI

Stigla je nova aplikacija ‘Make-up tutorials by Simona’

Poznata vizažistica Simona Antonović predstavlja besplatnu make-up aplikaciju

Slavna hrvatska vizažistica Simona Antonović ide korak dalje predstavljajući novu i potpuno besplatnu make-up mobilnu aplikaciju, u mnogočemu jedinstvenu u svijetu. Velik uspjeh mobilne aplikacije 'Make-Up Tutorials by Simona Antonovic', nije zaustavio slavnu hrvatsku vizažisticu u daljnjim pothvatima. Simona je lansiranjem nove mobilne aplikacije pod nazivom 'Make-up Tutorials by Simona' potvrdila da uvijek teži pronalaženju novih poslovnih izazova.

Ono po čemu se nova mobilna aplikacija Simone Antonović razlikuje od prethodne jest u tome što su aplikacija i svih pet novih lookova u njoj potpuno besplatni! Osim što nas je sve razveselila besplatnom aplikacijom, Simona je izbacila novu internetsku stranicu www.simonantonovic.com koja se svojim jedinstvenim konceptom nameće kao referentno informativno mjesto za make-up u Hrvatskoj.

Novo izdanje ovog inovativnog i modernog digitalnog make-up udžbenika pod nazivom 'Make-Up Tutorials by Simona' poznata vizažistica namijenila je svim ženama i djevojkama kako bi lako svladale osnove šminkanja i/ili usavršile svoje znanje, u svakoj prilici i na svakom mjestu. Aplikacija je prilagođena iPhoneima, iPadima, iPod Touchu i Android pametnim uređajima, a uključuje visokokvalitetne HD videotutorijale za šminkanje koji vas korak po korak jednostavno vode kroz pet novih lookova - 'Podloga', 'Petominutni Make- Up', 'Cat-eye look', 'Ljubičasti Smokey Eyes' i 'Pin-Up look'.

Lookovi koje je poznata vizažistica pripremila za svakodnevne i svečane prigode, namijenjeni su svim ženama i djevojkama, bez obzira šminkaju li se za odlazak na posao, maturalnu večer, fakultet, večernji izlazak, vjenčanje ili samo za poslijepodnevnu kavicu s prijateljicama. Ove savjete za šminkanje koje možete uvijek nositi sa sobom i koristiti ih u svakoj prilici, i na svakom mjestu jer se svi tutorijali nalaze unutar aplikacije i nije se potrebno spajati na internet kako bi se pogledali. Dužina tutorijala je između 3:56 i 5:31 minute.

Jednom kad skinete aplikaciju, ona ostaje na pametnom telefonu i može se koristiti u bilo kojem trenutku. Korisnici iPhone, iPad i iPod Touch uređaja mogu izabrati jedan od dvaju jezika, hrvatski ili engleski s podnapisima, a vlasnici Android pametnih telefona imaju mogućnost korištenja aplikacije na engleskom jeziku.

  

Aplikaciju možete skinuti ovdje: App Store 'Make-up tutorials by Simona', Google Play 'Make-up tutorials by Simona'

 

A.B.

photos: promo, Marko Grubišić

 

Objavljeno: 27.02.2014. u 10:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p