VIJESTI

Stiže Balmainova linija za njegu kose

I uključuje 7 proizvoda za normalnu i suhu kosu

Modne kuće Chanel, Armani i Dior na make up-u i parfemima, godišnje okreću veliki dio svojih prihoda. Da je taj način profitiranja odličan za njih, ali i kupce, budući dolaze do branda koji si inače ne mogu priuštiti, prepoznala je i francuska kuća Balmain, koja se bacila na pokretanje vlastite linije proizvoda za njegu kose.


Nakon čudnog odabira prodaje high end ekstenzija za kosu, ova linija ipak je nešto smislenija. Ona se sastoji od 7 proizvoda podijeljenih u dvije podlinije; jedna je Nutrition Intense Line za normalnu kosu, koja uključuje šampon, regenerator, masku i styling sprej, dok Hydrant Line uključuje šampon, lagani regenerator i sprej za hidrataciju te je namijenjena suhoj i dehidriranoj kosi.


Proizvodi sadrže mirisne note bršljana, mandarine, ljubičice, ruže, kupine, mošusa i frezije iz bogate Balmainove mirisne arhive, u prodaji će se naći ove jeseni, a jedina stvar koja je zasad nepoznanica, jest njihova cijena. Nadajmo se da ona neće biti formirana prema istoj shemi kao i cijena običnog Balmainovog T-shirta, inače možemo očekivati da će bočica šampona s potpisom koštati paprenih 700 dolara.

H.B.

Objavljeno: 14.07.2011. u 20:00
Tagovi: Balmain

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p