VIJESTI

Što je celulit i kako ga se riješiti?

Avon nudi novo rješenje za borbu protiv celulita
avon 
Celulit ili narančina kora toliko je omražen među ženama jer ga čak niti sportašice niti super modeli nisu pošteđeni. Nažalost, javlja se sve ranije. Razlog tome je, osim genetike, način života, prehrana, nedovoljno kretanje, hormonski poremećaji, a mnoge ga žene dobiju i u trudnoći.
 
S prvim ljepšim danima počinjemo s intenzivnim traženjem načina kako se riješiti celulita. Ako do sada niste našli odgovor, znajte da zdrava prehrana, tjelesna aktivnost i redovna njega kože trebaju prerasti u vaš životni stil.
 
 
Što je celulit?
 Celulit je zapravo potkožno masno tkivo koje je prolazi kroz oslabljeno vezivno tkivo te se nakuplja u gustim kvržicama pod kožom. Celulit je problem koji se javlja kod 80 -90% žena. Pojam celulita, koji se u medicini pojavio početkom tridesetih godina prošloga stoljeća, podrazumijeva promjene staničnoga tkiva kože i potkožnoga tkiva, dakle vezivnoga i masnoga tkiva s krvnim i limfnim žlijezdama koje se u njima nalaze. Spomenute se promjene pak manifestiraju u obliku difuznih jastučića ili ograničenih čvorića, a nastaju uglavnom zbog viška masnoće, slabljenja vezivnog tkiva te poremećaja u cirkulaciji i izmjeni tvari, a prije svega zadržavanja vode u tkivima. 
 
body 
Mjesta na kojim se najčešće nakuplja mast su bedra, stražnjica, nadlaktica i trbuh. Sagorijevanjem masti smanjit će se već postojeći celulit. Voda, kao najvažniji saveznik, 2-3 litre dnevno u malim količinama. Najbolje je riješenje svakako redovno vježbanje, pravilna prehrana i njega posebnim tretmanima koja će utjecati na promjene staničnog tkiva potrebne za pojavu celulita i smanjiti ga već u nastajanju. Avon je pripremio rješenja za njegu kože zahvaćene celulitom i za učvršćivanje i njegu.

CelluBreak 5D anticelulitni tretman
 
cellTrenutno u ponudi uz 40% popusta, za samo 69kn.

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji, ovaj tretman pojačava raspadanje masnih kiselina i do 300% te pomaže spriječiti nastanak novog celulita. Ekstrakt lista karambole djeluje kao moćno anticelulitni sastojak: novi revolucionarni tretman djeluje 10x bolje od tretmana sa sastojkom kofeina (na temelju in-vitro ispitivanja). Formula CelluBreak 5D tretmana pomaže povećati proizvodnju hijaluronske kiseline i potiče kolagen i elastin. Nakon 2 tjedna, koža je glađa i zategnutija, vidljivost celulita reducirana. Nakon 4 tjedna dramatično je smanjen celulit.

DD krema za tijelo SPF 15
dd 
Trenutno u ponudi uz 30% popusta, po promotivnoj cijeni od 59kn.

Napredni kompleks aktivnih sastojaka sadrži kofein koji stimulira cirkulaciju, ulje babasu palme koje dodatno njeguje i vitamin A koji pomlađuje i obnavlja kožu. Učvršćivanje i njega koja dolazi redovnom upotrebom ove DD kreme za tijelo sa zaštitinim faktorom 15 djeluje na 4 područja: pomaže učvrstiti kožu, poboljšava elastičnost kože, vraća koži mladenački sjaj i pruža cjelodnevnu hidrataciju i neophodnu njegu.
 
Foto: PR
Objavljeno: 02.05.2015. u 11:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p