VIJESTI

Što je novo u Garnieru i Maybellineu NY

UltraLift krema i Volum' Express maskara

Kako biste pružile svojoj koži potrebnu njegu, ali i u svakom trenutku imale zavodljiv pogled, Garnier i Maybelline na tržište su izbacili inovativnu kremu protiv bora i maskaru od koje će vaš pogled biti zapanjujuć.

Garnier predstavlja renovaciju njege protiv bora UltraLift kremu, koja od sada sadrži prirodni pro-retinol. Izražene bore intenzivnije se pojavljuju na koži nakon 45. godine i kod većine žena počinju odavati broj njihovih godina. Djelomice, to je zato što u tim godinama slabi moć stanica kože zaduženih za mladolik izgled, a jedan od uzroka je i nedostatak vitamina A odnosno retinola. Ovdje na snagu stupa UltraLift krema koja svojim sastojcima pomaže u borbi protiv bora i čini vašu kožu mladolikom.

Zahvaljujući maskari The Falsies dostupna nam je nova vrsta volumena: „To nije tek maskara, to su umjetne trepavice u tubici!"

Maybelline NY predstavlja novu Volum' Express maskaru - The Falsies. Maskara The Falsies pruža gušće i punije trepavice u trenu i daje učinak jedinstvenih umjetnih trepavica.

A.B.

Objavljeno: 17.04.2010. u 19:26
Tagovi: Garnier, Maybelline

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p