VIJESTI

Što je Rihanna pripremila u ljetnoj make up kolekciji za MAC?

5 novih beauty proizvoda uskoro dolazi u prodaju
Čelnici kozmetičke kuće MAC u slavnoj pjevačici Rihanni doista su pronašli zlatnu koku! Nakon što se prva od četiri mini kolekcije koje je Riri osmislila za MAC rasprodala brzinom svjetlosti, mnoge obožavateljice ove glazbene senzacije s Barbadosa jedva čekaju drugu po redu, ljetnu mini liniju, koja u MAC-ov online dućan stiže 7. lipnja.

Četiri make up kolekcije podijeljene su na četiri godišnja doba, a nakon što je debitirala s make upom za proljeće, Rihanna će s MAC-ovim kupcima ubrzo podijeliti novitete koje je osmislila za ovo ljeto.

MAC Riri Hearts Summer Collection tako donosi ukupno pet proizvoda bez kojih Rihanna ne može zamisliti svoje ljeto. Osim kompaktnog dua rumenila u brončanoj/koraljnoj boji i tekućeg zlatno-brončanog shimmera 'Barbados Girl', svoje mjesto u ovoj liniji pronašli su i Rihannini omiljeni ruževi za usne.

Sve djevojke koje u prvom naletu nisu uspjele doći do obožavanog crvenog RiRi Woo ruža za usne, moći će okušati sreću za samo nekoliko dana, jer rasprodani ruž ponovno će se naći u prodaji, uz ljubičastu nijansu RiRi Boy i tamno ružičastu nijansu Heaux.


H.B.
Photo: MAC

Objavljeno: 04.06.2013. u 17:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p