VIJESTI

Što nas očekuje u M.A.C.-u ovog proljeća?

Isabel i Ruben Toledo u sjajnoj suradnji s M.A.C.-om
 mac
 
M.A.C. se za proljeće 2015. odlučio na kolaboraciju s poznatim dizajnerskim dvojcem kojeg čine Ruben i Isabel Toledo. Ovaj kubanski duo s njujorškom adresom čini dugogodišnji bračni par: Isabel je modna dizajnerica, a Ruben umjetnik čiji su se radovi objavljivali i u slavnom The New Yorkeru.

Novu kolekciju ovog poznatog branda, kao i uvijek, čine odabrani dekorativni proizvodi kojima dominiraju oni za usne u različitim tonovima i nijansama crvene. Zanimljivost je da svaki ruž ima popratno sjajilo u istoj nijansi, a ideja iza ove kolekcije je slojevito nanošenje različitih tekstura. Mat ruž, kojem suptilno naneseno sjajilo na sredinu usana daje dimenzionalnost, jedan je od vodećih beauty trendova i na modnim pistama koje su najavljivale nadolazeće proljetne kolekcije.
 
mac
Osim crvenih, ova opširna make up kolekcija sadrži i nježne lila nijanse, neutralne smeđe, kao i električne plave tonove. Dizajn ambalaže potpisuje Ruben Toledo kojem je kao inspiracija poslužila njegova cjeloživotna muza, supruga Isabel.

Ova vizualno dojmljiva kolekcija bi se u europskim trgovinama trebala naći u ožujku 2015., dok će za online narudžbe biti dostupna već od 29. siječnja. U Zagrebu se M.A.C trgovina otvara 23. siječnja, i to će biti najveća istočnoeuropska poslovnica ovog popularnog branda.
 
Kao i inače, očekujemo da će europske cijene biti nešto više od američkih. Zasad predviđena američka cijena ruževa je 17.50 dolara (oko 117 kn), sjajila koštaju 16.50 dolara (oko 110 kn), palete sjenila 44 dolara (cca 290 kn), rumenila s ombre efektom 32 dolara (cca 310 kn), intenzivni eyelineri 17.50 dolara (oko 117 kn), maskare 17.50 dolara (oko 117 kn), lakovi za nokte 13.50 dolara (otprilike 90 kn), kist za puder i rumenilo 38.50 dolara (oko 255 kn) i limitirana make up torbica 35 dolara (cca 230 kn).
 
Pogledajte vizuale nadolazeće limitirane kolekcije:
mac
 
mac 
mac 
mac 
mac
mac 
mac 
mac 
mac 
mac 
mac
Jelena Skendžić
Foto: PR

Objavljeno: 21.01.2015. u 10:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p