VIJESTI

Styling tjedna

By Marko Banjavčić

Nakon što su kolegice Bacinger i Kopčić probile led svojim odličnim stylinzima tjedna, došlo je vrijeme i za muške snage FASHION.HR-a. Unatoč činjenici kako se nalazimo u hladnom dijelu godine, odlučio sam nositi nešto lakšu odjeću, budući kako nisam zimogrozan. Moj trik je u slojevitom odijevanju kojeg naprosto obožavam, a kako mi kaže moj modni priručnik Bacinger - shvaćam kako je to posve u trendu.

Vuneni baloner s potpisom Comme des Garconsa, nastao u suradnji s H&M-om, odlično pristaje vječnim klasičarima među kojima sam i ja. Uz crni baloner, nosim i visoke tenisice koje su ove sezone iznimno popularne, premda taj trend već pomalo slabi - barem u inozemstvu. Osobno sam izabrao one s potpisom brenda G-STAR koje sam neki dan vidio u gradu i, naravno, kupio. Sezona je sniženja, ne možete me kriviti, zar ne?

                            Poigrao sam se detaljima poput okovratnika i prstenja/mašni

Kao bazu svog stylinga iskoristio sam odlične sive traperice koje nikada ne izlaze "iz mode", već su standardni dio svakodnevnog odijevanja, kao i klasični vintage sat s zlatnim rubom koji mi donosi dašak luksuza, na čemu se moram zahvaliti svom najboljem prijatelju koji mi ga je "posudio na neodređeno". Kakav bih ja to muškarac bio kada ne bih nosio parfem? Tom Ford kojeg sam se dotakao kroz feljton o modnom gigantu Gucci svakako me inspirirao kao opcija, premda ga često mijenjam s mirisom Michael by Michael Kors koji ima neodoljive note šljive, tamjana i pačulija.

 

Marko Banjavčić

Photo: topman.com, hm.com

 

Objavljeno: 26.01.2011. u 12:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p