VIJESTI

Svi su ludi za privremenim zlatnim tetovažama

Najlakši način za postizanje savršenog festivalskog looka
tattoo 
Već godinama, svakog proljeća i ljeta moderno je nositi privremene tetovaže. Od festivala do morskih partyja, sve it djevojke posegnut će za ovim načinom ukrašavanja tijela kako bi bile istaknute u masi.

Kad se prvi put pojavio prije nekoliko godina, ovaj trend smo promatrali s podsmjehom jer nas je podsjećao na dječje privremene tetovaže, ili u najmanju ruku modni relikt koji nikada neće zaživjeti, no iz godine u godinu, on nam svakoga proljeća pokazuje kako se vraća u sve popularnijem obliku. Ovoga proljeća posebno su popularne upravo zlatne tetovaže kakve smo mogli uočiti i na brojnim celebrity posjetiteljima Coachelle. Nedavno je Beyonce objavila sliku na kojoj ponosno pokazuje prekrasan primjerak zlatne tetovaže omotane oko bedra, najavljujući time nastavak ovog trenda i izvan Coachella sezone.
 
beyonce
Privremene tetovaže posebno su nam drage ljeti jer nam omogućavaju da potpuno personaliziramo svoj stil koristeći obrasce koje želimo, gdje želimo i u količini kojoj želimo, a opet bez da se opterećujemo nošenjem nakita koji vrlo često zna oksidirati na koži u ljetnim mjesecima ostavljajući pritom neugledne zelenkaste tragove. Iako možda nisu nešto što bismo nosili svaki dan, privremene zlatne tetovaže svakako su odličan modni dodatak ovog proljeća i rado ćemo ih nositi s kratkim hlačicama i crop topovima na festivalima koji su pred nama.
 
tattoo
J. S.
Foto: Pinterest, Instagram

Objavljeno: 23.05.2015. u 12:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p