VIJESTI

Svi žele kožnu manikuru Alexe Chung

Renomirani brand Nails Inc. lansirao set za manikuru kožnog efekta
Kada je nedavno primala britansku modnu nagradu za ikonu stila, Alexa Chung nije ni sanjala da će jedan detalj njene modno osviještene pojave u samo nekoliko dana zaluditi svijet. Poznata Britanka očigledno sve što dotakne pretvara u zlato, a sličan slučaj dogodio se i s njenom 'kožnom' manikurom, koju je za spomenutu dodjelu potpisao renomirani proizvođač lakova za nokte Nails Inc.


Manikuru s efektom crne kože, kakvu je isfurala zgodna Alexa, možete imati i vi, no do nje ipak nije tako jednostavno doći. Otkako se otočka ikona putem Twittera zahvalila brandu za manikuru koja joj je poklonjena, u roku nekoliko dana stvorila se vrtoglavo dugačka lista čekanja za ovaj set, koji u prodaju stiže tek 13. prosinca.

                 

Ukratko, radi se o Bling It On Black Leather & Skulls setu, inspiriranom kožnim trendom koji je poharao proljetne modne piste, a isti bi po nanošenju vašim noktima trebao dati teksturu crne kože. Uz crni lak za nokte, set također sadrži 4 kristalna detalja u obliku lubanje i ljepilo za stvaranje unikatnog nail arta u kućnoj radinosti te će se prodavati po cijeni od 19 funti.


H.B.
Photo: Nails Inc.

Objavljeno: 07.12.2012. u 10:23

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p