DIZAJN I ARHITEKTURA

Svjetiljka od himalajske soli ono je što nedostaje vašem domu, ali i licu!

Privlačana, ali i itekako funkcionalna!

Neobična lampa od himalajske soli posljednji je hit u poboljšanju vlastitog zdravlja. Ova naizgled neobična lampa poznata je po svojoj ugodnoj i svjetlo ružičastoj boji ali ona je definitivno puno više od lijepog detalja kojim možemo ukrasiti naš dom.

Himalajska sol je najstarija i najčišća sol na Zemlji, a vadi se ručno, podno Himalaje od čijih se ružičastih gromada danas izrađuju svjetiljke. Čista Himalajska kristalna sol ne sadrži otrove i posjeduje puno minerala koji su potrebni za očuvanje našeg zdravlja te nudi sve elemente koji su identični elementima u našem tijelu. Himalajska lampa daje poseban ugođaj svakom životnom prostoru, a njezino korištenje stvara osjećaj kao da udišemo zrak iz prirode.

Njezin utjecaj na naše zdravlje je ljekovit jer osim što pročišćava zrak u kojem boravimo, ova lampa smanjuje simptome alergija i zračenja naših mobitela i televizora. Ovaj neobičan proizvod pomaže nam da se bolje koncentriramo, a olakšat će nam u pripremi organizma za dugi i neometani san. Topla svjetlost koju himalajska lampa pušta podiže raspoloženje i razinu energije tijekom dana, a možete ju držati na radnom stolu, pokraj kreveta ili pak u kupaonici dok uživate u kupki, izbor je samo vaš!

@salt_world

@salt_world

@salt_world

Foto: A Pinch of Lovely, Instagram
Objavljeno: 09.11.2018. u 12:11

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p