VIJESTI

Tanka linija grungea i elegancije

Upečatljivi beauty lookovi trećeg dana BIPAFASHION.HR-a
aman
 
Treći dan BIPAFASHION.HR-a završio je jučer, 29. listopada, prikazom čak sedam sjajnih revija koje su privukle brojne posjetitelje. Sedam revija i sedam upečatljivih beauty lookova najavili su trendove u svijetu mode i ljepote, a kao i prethodnih dana, za beauty segment zaduženi su bili Katica Topčić i Saša Joković.
 
Na pisti su se dinamično izmjenjivali već prepoznatljivi stilski izrazi od kojih su neki koketirali s alternativnim, grunge pristupom; neki su se poigravali strukturom i (a)simetrijom, a neki su ostali u sigurnom teritoriju klasične elegancije, no jedno je sigurno: svaki posjetitelj na pisti petodnevnog modnog eventa može pronaći inspirativni detalj kojim će upotpuniti vlastiti stil.
 
krie 
Krie design je posjetiteljima predstavila kolekciju inspiriranu apokaliptičnim futurizmom:

“Krie design ima dosta tamni look s mnogo crnog pigmenta koji je na očima pozicioniran kao maska, te highlight, konturu i samo gloss na usnama. Za kosu je inspiraciju pronašla u filmu Mad Max, dakle to su na stranu zalizane frizure, odignute od čela prema nazad. Ovo je totalno poseban look koji treba dočarati viziju posve slobodnog, pomalo buntovnog duha”, zaključili su Saša i Katica.
  
bipafashionhr 
Sličnu ideju u make upu - minimalizan kombiniran s upečatljivim tamnim detaljem slijedili su i drugi dizajneri koji su jučer predstavili svoje kolekcije.

Ana Bogdan, Hedra design i Suzana Koprivnjak su imale varijacije na istu temu: naglasak je na usnama, i to od tamnih bordo nijansi do tamno ljubičastog, gotovo crnog. To je ustvari trend jeseni, jake boje na usnama poput trule šljive. Ostatak lica je neutralan, samo su minimalno konturirane oči”, zaključio je Saša.
 
bipafashionhr 
Frizure izrađene pod kreativnim vodstvom Katice Topčić, pričale su posve drugačije priče:

“Ana Bogdan ima jednostavnu valovitu frizuru koja treba izgledati kao frizura s plaže, a modeli Hedre design su imali ravnu isfeniranu kosu - poprilično svakodnevnu i jednostavnu frizuru koju možete svaki dan vidjeti na ulicama”, izjavila je Katica.
 
bipafashionhr 
Suzana Koprivnjak, čija je kolekcija bila nadasve magična i inspirirana prirodom, preferirala je nešto kompleksniju frizuru:

“Suzana Koprivnjak se odlučila na frizuru koja do sljepoočnica ima zalizanu kosu, a ostatak su velike lokne”, poručila je Katica.
 
bipafashionhr 
Senzualni Aman, čiju je kolekciju obilježio vizualni identitet inspiriran modernom snažnom ženom, komplimentirali su jednako senzualni make up i frizura:

“Aman je obilježio crni smokey, konturirano lice i roskasti ruž na usnama. Kosa je pomalo neuredna na tjemenu, a odostraga je savinuti rep”, rekli su poznati beauty stručnjaci.
  
bipafashionhr 
Martina Felja i Vesna Sposa imale su sličnu ideju beauty looka koji bi odgovarao svakoj ženi i uljepšao svaki outfit: bio je to klasično lijepi, seksi look:

“Martina Felja je htjela breskvasti ruž, smokey u zemljanim, smeđim nijansama i naglašene trepavice. Kosa je inspirirana 70-tima, vrlo glamurozna i uvijena prema licu. Vesna Sposa se odlučila na brončani smokey sa roskastim usnama, te lagano istaknute konture i highlight. Što se kose tiče, Sposa ima dva looka: jedan je vrlo seksi s valovitom kosom, a drugi look su predimenzionirane punđe s krunom”, objasnili su za kraj Katica i Saša.
  
bipafashionhr  
Jelena Skendžić
Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 30.10.2015. u 16:24

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p