VIJESTI

Tko ne bi htio izgledati poput Rihanne?

Bad Gal stav uz flash tetovaže
rihanna 
Lijepa Rihanna poznata je po brojnim tetovažama koje uistinu ne bi pristajale baš svakome. No, zahvaljujući Bad Gal stavu, nosi ih savršeno samopouzdano.

Ako ste se ikada pitali kako bi bilo provesti jedan dan kao Rihanna, sada svoje pitanje možete pretočiti u stvarnost i uistinu isprobati Bad Gal look - privremeno. Naime, dizajnerica nakita Jacquie Aiche ostvarila je suradnju s lijepom pjevačicom i kreirala privremene tetovaže inspirirane upravo njezinim stilskim izričajem. Sve od tetovaža kreiranih za postavljanje na prste do chokera uključeno je u ovu kolekciju privremenih tattoo ukrasa za tijelo izrađenih u crnoj i zlatnoj tehnici koja treba nalikovati onome što lijepa 27-godišnja pjevačica ima trajno upisano u kožu.
 
tattoo
Kolekcija uključuje sedam listova s različitim dizajnima tetovaža koje se mogu postaviti na brojne načine i kreirati posve unikatan dizajn na tijelu, te košta 27 dolara (152 kn). Osim tetovaža koje nalikuju Rihanninima, također je uključena i abeceda ispisana gotičkim stilom te komadi inspirirani nakitom. Biste li isprobali privremene tetovaže inspirirane Bad Gal stavom?
 
tattoo
J.S.
Foto: PR

Objavljeno: 22.06.2015. u 13:17

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p