VIJESTI

Tko su najljepše dame ovogodišnjih Oscara?

Koji make up lookovi su nas oduševili ove godine?
emma  
Još jedna dodjela Oscara završila je jučer, 22. veljače, a ovu svečanu prigodu ovjekovječile su mnogobrojne ljepotice koje su prošetale crvenim tepihom. Premda su sve dame izgledale posebno lijepo, ipak su se izdvojile poneke ljepotice koje su svojim izgledom oduzimale dah. Odbrojavamo top ljepotice koje su obilježile ovogodišnju prestižnu dodjelu filmskih nagrada.

5. Na petom mjestu naše top liste najljepših hollywoodskih dama na ovogodišnjem crvenom tepihu našla se Lady Gaga. Pastelni šljokičasti make up na očima sparen je s prigodnim crvenim usnama koja odlično komplimentiraju crvenom ukrasu na kosi. Sama kosa stilizirana je u elegantnu nisku pundžu koja otkriva Gagino lice i akcentira profinjeni make up.
 
gaga
4. Zbog minimalizma koji je uspješno istaknuo njezinu prirodnu ljepotu, make up i frizura glumice Rosamund Pike našli su se na četvrtom mjestu naše top liste. Proslavljena glumica i inače je poznata po svojim minimalističkim make up izdanjima, no ovaj put je izgledala posebno prozračno i šik. Kosa je nemarno svezana u nisku pundžu, a pojedini ispušteni pramenovi uokvirili su njezine delikatne crte lica.
 
rosamund
3. Scarlett Johansson zauzela je treće mjesto naše ljestvice zbog hrabrog odabira frizure. Frizura ljepotice Scarlett nije ništa novo, no način na koji ju je stilizirala i uparila s nakitom i neutralnim make upom podsjeća nas na ideju moderne ratnice. Ženstveno izdanje glumičine kreacije na ovaj je način kontrastirano s gotovo androgenom vizijom frizure i make upa.
 
scarlett
2. Julianne Moore poznata je po svojim odmjerenim izdanjima pa nije neobično da je i ovaj put završila na visokoj poziciji liste najljepših dama. Frizura novopečene oskarovke oblikovana je u stilu šik niskog šinjona, a s make upom je vizažist ove glumačke dive igrao na sigurno: odabrao je profinjen make upom u hladnim tonovima koji savršeno izgledaju na Julianneinoj keltskoj puti.
 
moore
1. Prvo mjesto ove godine ipak je zasluženo pripalo slatkici Emmi Stone koja nas je oduševila izborom haljine, ali i beauty segmentom koji se savršeno slagao s kreacijom. Dominantna stavka ovog make upa svakako su prekrasne koraljne usne koje se divno slažu s bakrenom crvenim valovima i kreacijom u boji limete.
 
emma stoneJ. S.
Foto: Getty Images
Objavljeno: 23.02.2015. u 15:20
Tagovi: Make up, Oscar, beauty, Top

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p