VIJESTI

Tom Ford lansira make up za muškarce

Dizajner osvaja novi teritorij
Nakon što je linijom ženskih kozmetičkih proizvoda već osvojio pripadnice nježnijeg spola diljem svijeta, Tom Ford uskoro namjerava krenuti u ofenzivu na muške kozmetičke torbice, u kojima bi se u budućnosti mogli naći čak i neki make up proizvodi za muškarce.

Fordova luksuzna ženska linija tako će na jesen dobiti svoj pandan, kolekciju Tom Ford for Men, koja će uključivati proizvode za čišćenje lica, za njegu lica i područja oko očiju, pročišćujuće maske od blata, korektor, bronzer u gelu te dva nova muška mirisa.

Premda tržište muške kozmetike nije ni približno razvijeno kao ono žensko, pogotovo na luksuznom nivou, bit će vrlo zanimljivo vidjeti kako će Fordova muška publika prihvatiti nove proizvode.

Sudeći po nedavnim izjavama, dizajner je prilično uvjeren u uspjeh ove linije, uz pomoć koje biste, prema Fordovim riječima, mogli izgledati jednako muževno kao i on sam. Nije tajna da Ford ima uhodanu beauty rutinu, koja između ostalog uključuje i make up - pogotovo bronzer i korektor, dva proizvoda koja dizajner koristi na dnevnoj bazi.


H.B.
Photo: Tom Ford

Objavljeno: 25.06.2013. u 16:00
Tagovi: Tom Ford, Make up

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p