VIJESTI

Top savjeti kojima ćete ubrzati jutarnju beauty rutinu

Kako spavati duže, a izgledati jednako dobro svakog jutra?
beauty
  
Ako u ranim jutarnjim satima najmanje od svega želite trošiti dragocjeno vrijeme pred ogledalom pokušavajući prekriti tragove umora, poslušajte naše savjete i uspješno ubrzajte svoju jutarnju beauty rutinu.
 
Nitko ne želi izgledati poput zombija, no ponekad je nemoguće izbjeći umoran izgled rano ujutro. Loše ste spavali, učili ste za ispit ili je možda zgodni susjed pozvao prijatelje na cjelonoćnu zabavu - koji god bio razlog, ujutro će svaka od nas ujutro htjeti izgledati svježe i odmorno - čak iako to nismo. Srećom, pametnim korištenjem kozmetike, moguće je prekriti nedostatke na licu, i to u svega nekoliko minuta. Evo kako!
 
1. Počnite navečer
Koža koja niti navečer ne izgleda dobro, ujutro će izgledati još gore. Malo sna i dnevno svjetlo kombinacija su iz pakla koja će vas učiniti prividno starijima. Trik za rješavanje ovog problema? Nanesite bogatu hidratantnu masku na lice, a zatim kremu s piling efektom. Odlučite se na enzimski piling ili kremu na bazi salicilne ili glikolne kiseline koja će na vašem licu proizvesti instantni magični učinak. Što vam koža bolje izgleda, ujutro ćete trebati toliko manje make upa.
 
makeup
2. Znajte koji proizvodi funkcioniraju u ovakvim situacijama
Svaka žena u svojoj kolekciji mora imati puder, korektor, rumenilo, ruž i maskaru od povjerenja. Jutro nije vrijeme za eksperimentiranje s novim proizvodima jer ne znate kako će se oni ponašati na vašoj koži. Kako biste izbjegli negativne reakcije na licu i promašaje u pogledu nijansi koje nam nikako ne laskaju, odaberite one proizvode za koje znate da će dobro funkcionirati na vašem licu. Pet odabranih proizvoda koje uistinu volite neka vam uvijek budu pri ruci.
 
lipstick
3. Budite hrabri, ali ne previše
Zanimljiva nijansa eyelinera ili ruža svakako će vas odmah osvježiti i 'podići', no pripazite da ne pretjerate u ekspresivnosti make upa jer bi vas mogao učiniti prividno umornijima i starijima no što jeste. Odaberite jednu ključnu točku, oči ili usne, te naglasite samo nju. Biranje jednog snažnog akcenta na licu je poput sparivanja prekrasne ogrlice s jednostavnom haljinom: izgledate spremno i savršeno u trenu.
 
J.S.
Foto: Pinterest

Objavljeno: 31.08.2015. u 14:27

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p