VIJESTI

Transformacija Beyonce Knowles

Kraljica kiča ili istinska diva?

Kada govorimo o Beyonce uistinu je teško ostati objektivan, pošto njen modni ukus i styling varira između fantastičnog i katastrofalno lošeg. Dio te krivice je vjerojatno i na njenoj majci, koja je nekad dizajnirala kostime za nastupe Destiny's Child, a danas kao ponosna vlasnica labela odijeva svoju kći u svoje ne uvijek atraktivne komade.

1998. i 2001.

Još kao članica jedne od najpoznatijih girl grupa proteklog desetljeća Beyonce se isticala svojom ljepotom. Mnogi kažu da je veliki dio nje izgubila na putu do slave.

2002. i 2003.

Činjenica je da Beyonce danas izgleda poprilično drugačije i da mnogi procjenjuju kako je išla na agresivne tretmane posvjetljivanja tena.

2004. i 2005.

Ipak, uz sve kontroverze vezane uz njen izgled, ona je uvijek jedna od najzamjećenijih osoba na crvenom tepihu, a pamtimo je kako po dobrom (2003.), tako i po lošem (2004.). Kod Beyonce se definitivno vidi utjecaj pjevačke dive Diane Ross koja je svojedobno bila ono što je Beyonce danas.

2006. i 2007.

Jedna od urbanih legendi kaže kako Beyonce ima punu sobu perika i umetaka, koje ionako koristi većina Afroamerikanki jer su nezadovoljen svojom kvalitetom kose. Beyonce tako nekad zna zablistati sa sleek blond kosom, hollywoodskim uvojcima boje karamele ili ludim afro kovrčama.

2008. i 2009.

Beyonce uvijek želi biti primijećena i možda upravo zato ponekad pretjeruje. Nama su mnogo draže njene ležerne frizure koje nosi u slobodno vrijeme i u dnevnim prigodama kada izgleda slatko i neopterećeno.

2010. i 2011.

Beyonce vjerojatno nikad neće biti trendsetterica u rangu Diane Kruger ili Kate Bosworth koje sve trendove nose s lakoćom. Beyonce voli veliko, upečatljivo, glamurozno, čak i pod cijenu da je kičasto. Ne morate je voljeti, ali priznajte, da je nema trebalo bi je izmisliti.

Borina Kopčić

foto: Zimbio, Glamour

Objavljeno: 29.04.2011. u 20:23
Tagovi: Beyonce

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p