VIJESTI

Transformacija Demi Moore

Kako se mijenjala poznata glumica?

Demi Moore definitivno nije prosječna, jer upravo je ona „kriva" za trend aktova celebrity trudnica te je jedna od prvih koja je otvorila vrata vezama s mlađim muškarcima. Iako je danas nažalost više poznata po svojim Twitter ispadima i vezi s Ashtonom Kutcherom, možda je nakon gotovo 30 godina karijere i zaslužila malo odmora.  U svojoj dugoj karijeri promijenila je onoliko frizura koliko je trendova bilo ili barem onoliko koliko su njene uloge zahtijevale.

                             1978.                                                       1984.

Činjenica je da Demi najbolje nosi ili kratku ili dugu kosu. Svoju karijeru započela je ulogom novinarke u sapunici General Hospital. Bila je to godina 1984. I demi nije zazirala od grešnih traka za kosu. Već za prvu veću ulogu u filmu Duh ošišala se na kratko, a na premijeri se pojavila s blond bojom kose, koja joj i ne laska previše.

                           1990.                                                      1992.

Već 1992. Na Oscarima se pojavila poput prave dive i s ponovno, prirodnom tamnom bojom. Za ulogu u Stripteasu je ne samo istesala figuru do savršenstva, nego je i pustila kosu. Morate priznati kako joj duga ravna kosa sa šiškama izvrsno pristaje.

                           1995.                                                            1996.

Najveći iskorak napravila je 1996. kada se ošišala na ćelavo zbog uloge u filmu G.I. Jane., ali i kada se 2000. Rastala od Brucea Willisa. Kao i mnoge druge hollywoodske supruge bila je u sjeni svog supruga, te joj se napokon pružila prilika da zablista.

                        2001.                                                         2006.

Ona je to uistinu i učinila! Njena veza s Ashtonom Kutcherom ju je dodatno pomladila, ali svoje prste u tome su imali i najbolji estetski kirurzi. Demi Moore je postala žena koja ne stari, a neki kažu kako te radikalne poteze čini isključivo kako bi izgledala mladoliko pokraj Ashtona.

                         2009.                                                            2010.

Zasad još uvijek izgleda dobro i nije pretjerala, ali svakako bi trebala pripaziti. Ipak neće moći uvijek blistati kao na dodjeli Oscara ove godine kada je s niskom punđom i glamuroznom toaletom izgledala barem 10 godina mlađe.

 

Borina Kopčić

foto: InStyle

Objavljeno: 14.11.2010. u 10:03
Tagovi: Demi Moore

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p