VIJESTI

Transformacija Eve Mendes

Kako se mijenjala poznata glumica?

Eva Mendes se u posljednjih nekoliko godina nametnula kao jedna od najpoznatijih glumica latino korijena. Svoju karijeru je započela glumeći ljepotice u video spotovima, uključujući Hole In My Soul Aerosmitha i Se A Vida E Pet Shop Boysa.

1995. i 2001.

Svjetsku popularnost stječe u filmu Dan obuke gdje je muškarce diljem svijeta osvojila zamamnim oblinama i lijepim crtama lica. Gotovo da je nemoguće zamisliti kako je Eva planirala postati časna sestra!

2002. i 2004.

Eva je tijekom svih deset godina ostala vjerna svom specifičnom latino izgledu. I dok je njena kolegica Jennifer Lopez utjelovljenje latino kiča kakvog viđamo samo u sapunicama, Eva itekako ima mjeru.

2005. i 2006.

Njen make up je gotovo uvijek u nude nijansama, s tek ponekad naglašenim usnama. Mnogo češće ističe oči koje lijepo uokviruju dramatične obrve.

2007. i 2008.

Jedina dramatična promjena dogodila se kada je zbog uloge u filmu Hitch postala medena plavuša koja je osvojila Willa Smitha. Najveća pogreška joj je bio bob u stilu Farrah Fawcett kojeg je nosila 2004. godine i koji nije ni malo laskao njenom obliku lica.

2009. i 2010.

Na crvenom tepihu je prepoznatljiva po fenomenalnim retro punđama i zanimljivim repovima koje često nadopunjuje asesoarima za kosu. Tako je npr. njen visoki konjski rep u stilu pedesetih bio jedna od najzamjećenijih frizura s crvenog tepiha prošle godine.

2011.

U zadnje vrijeme je najčešće vidimo s izravnanom kosom koja joj savršeno pristaje jer ne inzistira na savršenom sleek looku nego se trudi zadržati dozu ležernosti što je nekim hollywoodskim zvijezdama poprilično teško.

Borina Kopčić

foto: Zimbio, Bellasugar

Objavljeno: 08.03.2011. u 09:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p